Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł PIS romansował z bohaterem afery reprywatyzacyjnej? |
janek500bramek zerknij na pocztę:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł PIS romansował z bohaterem afery reprywatyzacyjnej? |
Zapytaj kurczaka .
|
|
Kupiłem fajki i browarki(4-5 min.w kolejce),spotkałem kumpla z którym pogadałem 10-15 min., stojąc przed budynkiem a w tym czasie na stacji stało ok.10 taksówek a kierowcy nie wyglądali na takich,którzy przyjechaliby po klienta. Blisko nas stojący facet z leciwego okulara wytrzepał chodniki i poszedł na pogawędkę do drugiego a za chwilę ktoś wjechał zatankować i trąbił,żeby klamot odjechał mu spod dystrybutora. A gdyby to była erka śpiesząca z pomocą a złotówy z wywalonymi jajcami by drzemali,tarasując dojazd? Z tyłu Statoil jest duży plac,niech tam się przeniosą.
|
|
Trafna uwaga, wielokrotnie będąc po papierosy na Statoilu po 24, musiałem zrezygnować z zatankowania przy okazji samochodu, bo w nijaki sposób nie można było podjechać pod dystrybutor, bo oni często nie tylko blokują do nich dojazd, ale robią sobie postój pod samymi dystrybutorami.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a coś tam , to znaczy jakieś tam atrakcje po drodze będą??? wiesz ,,,, hmmm,, Kasia..
|
|
lala15 Dziękuję :)Lubię słuchać tej wersji , ale na koncercie Bajmu podobała mi się również wykonanie Beaty Kozidrak , każda aranżacja tego kawałka jest inna , ale zarówno jedna i druga dobra :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
to zależy czy masz dużo samozaparcia i gdzie się uczysz bo czasem nie trzeba ani tego ani tego...
|
|
http://www.speedtest.net/android/73404216.png
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |