Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Słuszny wniosek: tylko polscy przewodnicy w Muzeum KL Auschwitz! |
ostatnimi czasy na forum pojawia się dużo bezczelnego spamu dotyczącego tego tematu, cwaniacy po zalogowaniu się zakładają dla zmyłki, pod coraz to nowymi nickami, ( zwróćcie uwagę, że jest to zawsze pierwszy i przeważnie jedyny post danej osoby ) - nowy temat z tego gatunku gdzie jedynym celem jest promocja strony internetowej służącej szukaniu osób naiwnych i wciągnięcie ich w " zabawę " test - wyślij sms-a a się dowiesz co Ci pisane. UWAGA ! te sms-y kosztują krocie ! to naciąganie ludzi !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Słuszny wniosek: tylko polscy przewodnicy w Muzeum KL Auschwitz! |
ostatnimi czasy na forum pojawia się dużo bezczelnego spamu dotyczącego tego tematu, cwaniacy po zalogowaniu się zakładają dla zmyłki, pod coraz to nowymi nickami, ( zwróćcie uwagę, że jest to zawsze pierwszy i przeważnie jedyny post danej osoby ) - nowy temat z tego gatunku gdzie jedynym celem jest promocja strony internetowej służącej szukaniu osób naiwnych i wciągnięcie ich w " zabawę " test - wyślij sms-a a się dowiesz co Ci pisane. UWAGA ! te sms-y kosztują krocie ! to naciąganie ludzi !
|
|
|
|
No jednak okropny poród w Łomżyńskim szpitalu może być choć odrobinę lepszy, dobre i tyle, ale ja pomimo tego rodzić tu nie zamierzam.
|
|
Czemu od razu okropny,przeżyłam 3porody w tym szpitalu i żyję ja i dzieci.Nie bylo okropnie,koszmarnie itp-normalka
|
|
pracodawcy udają że płacą a pracownicy udają że pracują, brak motywacji , Zaobserwowałem ciekawe zjawisko, sprawa dotyczy szeroko pojętego tematu zakupów, otóż od jakiegoś czasu nagminne stało się kupowanie na Allegro a sklepy ludzie traktują jako salony wystawowe gdzie towar można dotknąć i obejrzeć, zasięgnąć informacji. Nic dziwnego, że pracownicy którzy są wynagradzani w zależności od wyników sprzedaży ( premiowani) nic z tego nie mając, traktują klientów jako intruzów. Natłumaczy, nagada się taki jeden z drugim a klient i tak kupi gdzie indziej, wiadomo wirtualny sklep internetowy ma znacznie mniejsze koszty własne i może zaoferować towar po niższej cenie. Ludzie kupują przez neta prawie wszystko, wystarczy poczytać posty na tym forum, jak tak dalej pójdzie, a jest to raczej nieuniknione, bo każdy umie liczyć, to dużo sklepów upadnie.
|
|
do założyciela tematu, radzę zamawiać już sobie pogrzeb ( z takim wyprzedzeniem to rabat dadzą, a dokładną datę znasz), kupować trumnę, stawiać pomnik, powysyłać zaproszenia rodzinie oraz znajomym na nk Kasia..
|
|
Restauracja Wiszące Ogrody nad Narwią zatrudni obsługę kelnerską, a co z kucharzami ? Kuchnia też leży a raczej wisi . Kelner podchodzi powolnym krokiem do stolika. - Pan przewrócił filiżankę z kawą i zalał obrus! - Ależ skąd! - broni się gość. - Ta kawa była tak słabiutka, że sama się przewróciła.. W restauracji kelner podchodzi do gości i pyta: - Jak państwo znajdują nasz schabowy? Na to mąż: - Dziękujemy, żona już znalazła, a ja jak jeszcze trochę pogrzebie w ziemniakach to też może znajdę. Gość zamawia zupę w restauracji, zauważa w zupie muchę: - Panie kelner, w mojej zupie pływa mucha. - Eeee, nie histeryzuj pan, ileż taka mucha może wypić!
|
|
P.A. Popieram :)
|
|
Mam pytanie do której w soboty czynne jest solarium na Kazańskiej w prywatnym domku chyba u Szaka
|
|
A cooo??? Żona chce norki? Ale jej pewnie o futro chodzi a nie o żywe zwierze :) Norki w szafie, Jaguara w garażu i Jelenia, który na to wszystko zapracuje :-)
|
|
W sklepach za bardzo nic nie ma niestety, nawet takich pamiatkowych lomzynskich. Freszka: jesli to powazna propozycja to napisz mi na email lorna1@wp.pl swoj adres i o ktorej godzinie jutro moge podskoczyc (jestem w Lomzy do ok 14)
|
|
jej co tu takie pustki eeeeeeeee ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |