Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Ojczyznę dojną racz nam zwrócić Panie\" i Pacynka wymodliła |
NIE MA MNIE JUZ. JESTEM TYLKO DO DYSPOZYCJI PROKURATURY,SADU I POLICJI. ZEGNAM TO IDIOTYCZNE FORUM.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Ojczyznę dojną racz nam zwrócić Panie\\\" i Pacynka wymodliła |
za tydzien powtórka z nowym repertuarem :)
|
|
nie którzy z was nie rozumie tego ze przez trzy lata mając pod swoją opieką psa który staje się częścią rodziny pewnego dnia z przyczyn materialnych musi opuścić swój dotychczas dom a żeby nie trafił na bruk czy do schroniska jest mu szukany drugi dom który może stworzyć odpowiednie warunki
|
|
Re: \\\\\\\"Ojczyznę dojną racz nam zwrócić Panie\\\\\\\" i Pacynka wymodliła |
to może i ja zapytam : sprzedaję pewną maszynę, waga tak ok. 150 kg. - ważna wysokość ok. 2,10 m. , towar pojedzie "w Polskę ", kupiec jej nie widział ( tylko wstępne rozmowy email-owe) przyjedzie sam. osobowym, jak się zdecyduje , chcę mu pomóc i załatwić transport, pytanie : taki furgon, ile kosztuje km ? ktoś ma jakieś namiary ? pozdrawiam i z góry dziękuję za info,
|
|
o tym sadze ze juz mnie kurwica bierze -.- odpusc czlowieku, nikt nie czyta juz tego nawet.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ta Katarzyna Czarkowska to jakaś psychiczna bo psy traktuje jak ludzi :) Jak się nie słucha to wiadomo co robić, żeby postępować jak pisze Katarzyna to pies człowieka pozbadnnie :)
|
|
czepiacie się szczegółów a ja proszę tylko o nowy dom z odpowiednimi warunkami dla suni jak byłby to dom z podwórkiem byłoby jeszcze lepiej miała by dużo swobody nie twierdze że koniecznie musi być w domu
|
|
heheh aż tak ci potrzebny jak nie kupisz daj znać posiadam kufle od piwka Łomża nie zbiednieje jak jeden ci dam :)nie są zapakowane ale nowe nie używane:)stoją za szkłem więc jakby co napisz.
|
|
Ira - Mój dom http://www.youtube.com/watch?v=i_l6i4dIkFo Mogłem być teraz w USA W pocie czoła zbijać gruby szmal Bawić starsza panie i mieć kredyt w Ale nie, nie, nie, nie uciekniesz Lubię nosić buty z wielkim czubem Moje długi włosy to jest coś co lubię Lubię pić piwo i palić skręty Ale nie, nie ucieknę stąd Mój dom to te szare ulice Mój dom to kolejka po pracę Mój dom to ci smutni ludzie Mój dom to ty i ja ... ;)
|
|
dziadka kalesony Życie to nie tylko puby i imprezy plenerowe.Ludzie z Łomży wyjeżdżają z miasta by także pozwiedzać, pobyć z rodziną w innych zakątkach Polski. Jak ktoś ma full czasu i brak mu towarzystwa to chodzi po pubach. Wiele osób jednak wybiera spotkania w domach u znajomych chociaż ja lubię od czasu do czasu wyjść z koleżankami "poszaleć".Nie uważam,że Łomża to wymarłe miasto. Nie oceniajmy mieszkańców i stylu ich życia po frekwencji w Amnesji czy Jamie:))
|
|
BRACIA dali CZADU :):) Bracia - Głową W Mur "Leszcze " rozruszali publiczność :) Leszcze -Genowefa http://www.youtube.com/watch?v=5tG730XFqcE&feature=related BAJM SZAŁ CIAŁ Bajm - Myśli i Słowa http://www.youtube.com/watch?v=R3AcaDI5dMQ
|
|
aktualizuję cenę - w tym tygodniu widziałem już o,25gr..... nr tel. pogrzeb w google, ja przez przypadek widziałem przy trasie taki skup,,,
|
|
kalesony...."nie ma bunkrów ale też jest zaj.e.biscie"
|
|
po 1000 bez głowy i ogona....... ale,- poważnie mogę pomóc w zakupie jałówek holenderskich, z wstępną selekcją za granicą, ilości tylko hurtowe. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
idź do egzorcysty
|
|
kobieta pojechała do swojego gacha :)
|
|
no tak dobrze, to nie jest. Jestem kiler od norek i roboty szukam.;-)
|
|
Ktoś zniszczył wystawę historyczną na Starym Rynku. Wygląda na to,że nie jest to sprawka wiatru, którego chyba nie było. W sporej części plansze są pościągane ze stealaży (ram). Jeszcze da się to poprawić. Wystawa była - jest super. Może monitoring uwiecznił niszczyciela, zdaloby sie przykładną dać mu nauczkę w sądzie grodzkim.
|
|
Mała korekta najprawdopodobniej o godzinie 12 odbędzie się nawoływanie ludzi aby przejrzeli.
|
|
Czy władze miasta zatwierdziły miejsce na postój taxi na Statoil ? Jeżeli tak jest w istocie,to gdzie tablica informacyjna i wymalowane dla taksówkarzy koperty? Ok.2.00 zajechałem tam po fajki i kilka browarków a stacja Statoil totalnie zablokowana przez taksówkarzy ,od wjazdu po same drzwi. Palą (na stacji paliw?),plotkują,obgadują przechodzące panienki a przecież mają na terenie miasta wyznaczone miejsca,gdzie oczekują na klientów i skąd jeżdżą na zgłoszenia. Szanuję ich potrzebną w mieście pracę,ale to,co tam się dzieje ,to przegięcie. Czy taka sytuaja nikogo nie razi,ani ajenta stacji, ani policji lub innych łomżyniaków?
|
|
Zadzwoń pod 606 231 621 - pan naprawia maszyny do szycia.
|
|
ja wiem :):) Wszystko jest to co wymieniłeś/aś :):):):):)
|
|
przyłączam się do tematu. chciałabym się umówić na peeling kawitacyjny. podpowiedzcie, który gabinet najlepszy?
|
|
a słyszeliście coś o tym teście online na raka? przeczytajcie http://sites.google.com/site/457news/
|
|
Re: \\\\\\\\\\\\\\\"Ojczyznę dojną racz nam zwrócić Panie\\\\\\\\\\\\\\\" i Pacynka wymodliła |
jak mi załatwisz kotka perskiego to złapie tego jajnika za free
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |