Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pis realizuje pomysł ministra Peło - wprowadza teoretyczne państwo w życie. |
W Podgórzy 9 km. do Łomży są bardzo fajne działki, mam namiar na faceta co sprzedaje to jak jesteś zainteresowany to mogę podać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pis realizuje pomysł ministra Peło - wprowadza teoretyczne państwo w życie. |
Jedz nim zgnije http://tv.wolnemedia.net/filmy-dokumentalne/jedz-nim-zgnije/
|
|
Re: Pis realizuje pomysł ministra Peło - wprowadza teoretyczne państwo w życie. |
mecz odbedzie sie na nowym stadionie w gdansku. bilety ja juz mam a ceny chyba od 50zl
|
|
Sprzedali nas koncernom nasiennym i - podejrzewam- ze to nie za darmo. Zrobili to bez konsultacji i po cichu. Tu chodzi o forsę, a naród mają w d.upie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
To może wyślesz im swój obiad?
|
|
Sama ułóż - zaoszczędzisz trochę.
|
|
Najniższa krajowa za opiekę nad dzieckiem nawet przy 40h tygodniowo to trochę dużo... ustawa chyba nic tu nie da i szara strefa pozostanie bez zmian, chociaż chętnie zatrudniłabym córkową nianię
|
|
Zazwyczaj unikam komentarzy. Jednak dodam od siebie fragment regulaminu tego naukowego serwisu: Korzystanie z serwisu jest płatne. Cena dostępu do serwisu wynosi: (...) Przy płatności poprzez wysyłanie sms – 62 zł brutto (trzeba wysłać 2 sms po 31 zł brutto każdy).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |