Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Na Węgrzech nie ma już eurobełkotu...” |
kawosz Witam ,nie korzystam z GG , przegadało mi się . Jeśli pozwolisz pogadamy sobie tutaj ....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Na Węgrzech nie ma już eurobełkotu...” |
niektórzy ludzie to dup,ę szkłem podcierają, rżną Pana szukając służby a dziady węża w kieszeni mają, chcesz wygody to płać uczciwie, " Niania też ludź " , chociażby najniższą krajową
|
|
Też mi sie wydaje, że conajmniej najniższa krajowa w stosunku do ilosci przepracowanych godzin. Pamietajmy tez, że i tak nie płacimy ubezpieczenia i podatku... czyli zatrudniamy na czarno.
|
|
.
|
|
szukam domu dla 3 letniej suki rasy owczarek niemiecki najlepiej do domu z podwórkiem. Do pilnowania posesji jest dobra
|
|
i tak nikt nie przebije "elity" łomżyńskich taksówkarzy , czyli Panów stojących na dworcu :)
|
|
Pogromca_kretow_6 hmmm... wczoraj ? Pogromco_kretow_6 czy Ty znasz dziadka_kalesony ;) ?
|
|
Jakieś 100 000 - 120 000
|
|
To nie wiesz, że zanim weźmiesz psa to trzeba wszystko przygotować? Zabezpieczyć ogrodzenia itd? A jakbyś miał/a mysz w klatce bez jednego pręta to też się będziesz dziwić, że uciekła? Ludzie, wy to macie problemy :)
|
|
Też chcialam poruszyć ten wątek ... Na "mojej Ostrołęce" wszystko wygląda lepiej i można zobaczyć swoje ogloszenie od razu, a nie po paru dniach, kiedy staje się nieaktualne. Chyba zaczniemy wklejać ogloszenia na forum.
|
|
Market Budowlany zatrudni sprzedawcę na dział narzędzi i elektronarzędzi. CV prosimy przesyłać na adres: rekrutacja.lomza@farbex.com.pl
|
|
majątek cały... zależy od wielu czynników : lokalizacja, wielkość reklamy , przede wszystkim od amatora na zainstalowanie takowej, Łomża to nie W-wa a tu podaż przewyższa popyt . ciesz się jak dostaniesz 500, 1ooo max. rocznie
|
|
Niedługo będziemy to jeść, więc warto dowiedzieć się co to jest. http://www.youtube.com/watch?v=T0nDwVf1Yg0
|
|
sklep militarny został przeniesiony na stary rynek obok zakładów bukmacherskich
|
|
Ja jak Ja Najpierw na Kabaret ;) hmmm...PASTIGE jaka to muzyka ? rudy błazen z druhem
|
|
dziadka kalesony , również pozdrawiam i zapewne jeszcze kiedyś do zobaczenia ;)
|
|
Masz bilety ,bo jesteś w PSEUDOLATO Klubie Kibica Reprezentacji Polski ;]?
|
|
w Łomży przyjmuje tylko prywatnie, ale sprawdź w Kolnie, być może tam jest możliwość na nfz Polecam Go z czystym sumieniem. Bardzo, bardzo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |