Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z naszym miastem? |
Ja polecam na Wyszyńskiego. Niedawno ktoś na tym forum poruszał temat dobrego fryzjera- stylisty. Salon hair design jak reklamowali w radiu pracuje w dobrym zespole i każdy znajdzie tam fryzjera dla siebie, z fajnymi pomysłami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z naszym miastem? |
Jaki jest powód wymiany tych diód ? Bo wtakim modelu telefonu to raczej diody sa wystarczająco dobre...
|
|
A właściwie, to dlaczego w Łomży jeździ się np z Ks. Janusza na Zjazd przez ul. Polową, Giełczyńska i Rządową? Może te ronda sprawią, że niektórzy wybiorą inną drogę, np. przez nowe piękne skrzyżowanie Sikorskiego z Legionów? Będzie luźniej w centrum.
|
|
to kiedy nastepne spotkanie?? :)
|
|
Poczytajcie sobie też o innych uszczęśliwionych: http://www.motofakty.pl/artykul/rondo_w_wyszkowie.html zycie
|
|
Panie Keicam, rzeczywiście sąd znajduje się na peryferiach, bo śródmieście Łomży leży w granicach ulic: Polowa, Aleja Legionów, Rondo, Rządowa i Giełczyńska. Tak że ronda te są wybudowane przy wjeździe do Centrum, a nie w Centrum. Fixiu, to chyba niezbyt logiczne, jadąc na Zjazd jechać przez Centrum, bo nie ma świateł. Do Centrum jedziemy jak mamy soś do załatwienia w Urzędzie Miejskim lub jakiejś innej firmie położonej w Cwntrum. Przykład, z Ks. Janusza na Zjazd, można bezpiecznie i wygodnie dojechać Sikorskiego do ul. Rybaki i jesteśmy na ul. Zjazd. Romi, rzwczywiście rondo w Wyszkowie (nie ronda kompaktowe) jest za małe, ale wybudowano je nie przy wjeździe do centrum, ale na trasie przelotowej Białystok - Warszawa.
|
|
pomysł godny uwagi, ale: Ptysia trzeba podziwiać; za konsekwencję z jaką dąży do bliżej nieokreślonego celu za upór i niezważanie na przeciwności losu, nieprzychylność forumowiczów itd./ itp. Śledzika natomiast trzeba izolować !!!
|
|
Przeczytaj posty sledzika na tamtym forum ;) Upor godny Ptysia ;) Kazdy sie z niego nabija a on twardo broni swoich racji ;)
|
|
Oj tam, Ptysiu mu wyplaci z liscia i sledzik sie grzecznie polozy bez dyskusji ;)
|
|
SxxxK idź na Stray Rynek do urzędu miejskiego i tam zgłaszasz fakt zgubienia czy też inną okoliczność i za 150 dostaniesz nową tablicę (ze starymi numerami).
|
|
....i masz spokój w razie gdy ktoś wykorzysta Twoje tablice do jakichś czynów karalnych.... jarek
|
|
Dran ........ skończyłeś studia, a intryguje Cię zachowanie ptysia. To odpuść sobie chłopie i faktycznie zajmij się sportem, który lubisz. Pozdrówka
|
|
thomas chyba nie !! uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Ale mi chodzi o Puchar Polski.
|
|
Autor: SxxxK (---.atman.pl) Data: 24-10-05 09:50 (...) na miejscu zdarzenia, na jezdni tylko dwa czarne pasy. Widocznie ktoś zachamował i zabrał moja rejstrację. Autor: Dzarod (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-10-05 13:28 Ja widziałem dzis rolnika jakiegos jechał sobie wozem a z tylu mial przybitą blache BL. ...Jeeezu! To jakie on prędkości tym wozem rozwija? :)
|
|
Schował się, żeby nie wpaść w pułapkę :D
|
|
Nierozumiem zeszliście dużo z tematu !! i niebędziecie wiedziec co sie stało !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |