Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamski Duduś ma nowego rywala... |
Omania nie umiem w tej chwili jednoznacznie odpowiedzieć...... http://www.youtube.com/watch?v=h4QxjfLtrd0
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamski Duduś ma nowego rywala... |
Witam :-) ja takze oczekuje przyjscia na swiat maluszka mojego i takze kompletuje juz wyprawke. Znam wszystkie sklepy wymienione wyzej i moge powiedziec, ze sklep Fartlandia choc dobrze wyposazony jest bardzo drogi jedynie pampersy mozna kupic w atrakcyjnej cenie, sklep Bajka tez fajny i dosc dobrze wyposazony nawet w miera maja tam tez ceny chociaz ja osobiscie polecam zakupy z allegro ;-) niedawno zakupilam praktycznie wszystko poczawszy do pieluszek tetrowych,flanelowych, wacikow, chusteczek, smoczkow, szczoteczek ,termometrow i innych przygwizdow i drobiazgow dla malenstwa :-)Mozna porownac ceny naprawde warto :-) tak jak np pieluszki tetrowe allegro 1,77- sklep 3 p. flanelowe 3,5- 5 chusteczki pampers- 4,5- 6 butelki tomme teppee 2 szt- 32zl- skl 50zl no i tak dalej.................... nie chce mi sie wymieniac naprawde ale na allegro warto, no i oczywiscie lozeczko materacyk, wozek nawet tez oplaca sie na allegro. Wybrany przeze mnie model wozka w fartlandii kosztuje 1000zl, a na all 550zl, takze jak widac roznica jest ogromna :-) Pozdrawiam i zycze udanych zakupow :-)
|
|
Nad czym roberto się zastanawiasz;-)
|
|
Też dawno po Łomży się nei kręciłam, ale dziś mile zaskoczyły mnie ogródki przy Starym Rynku... ;p może to mało odkrywcze dla kogoś, kto jest tam codziennie, ae dla kogoś kto tam nie był kilka miesięcy/lat może się zdziwić ;p
|
|
Cuda, cuda... a jednak się zdarzają? Bo zacznę w nie wierzyć ;) Niestety wiara w cuda nic tu nie pomoże, trzeba głosować codziennie!!! Co ważne - głosujących musi być więcej, znacznie więcej!
|
|
A co można robić "w tym smutnym jak pi...... mieście" hah.. Taki tam wieczór domowy...
|
|
megan Cześć Megan :):) Kaleson tu mieszka ;) hahaha rudy błazen z druhem
|
|
Echhh fajne są 4-dniowe tygodnie pracy, poproszę o więcej takich ... ;) Nie powiem, dziś mi również po kosteczkach dzionek nie dał, przeleciał szybko i dość przyjemnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |