wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobra decyzja ratusza

Jak to twoj znajomy - to gratuluje przyjazciol, olej policje policz sie sam - oczywiscie jesli jestes pewien swojego typowania ;).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobra decyzja ratusza

a mnie denerwuje,że ciebie denerwuje... i możemy tak w nieskończoność
...a w ogóle to jaką sensację? koleś zobaczył gdzieś w świecie szalik rodzimego klubu,w miejscu i czasie,w którym ujrzeć tego się nie spdziewał,przaz co przeżył miłą niespodziankę,a że postanowił się tym z nami podzielić na forum,to to jest sensacja? chcesz sensacji to se włącz tvn24
...a swoją drogą,jeżeli chodzi o twoje podejście,to jesteś typowy k***a polaczek.wiecznie zły,pesymistyczny,to mu nie pasuje ,to mu się nie podoba,tu bieda,pracy nie dają,tam robią sensację...
... najlepiej zamknijmy to forum,wyrzućmy komputery wpizdu,pozamykajmy się w domach,nie rozmawiajmy z nikim o niczym i wtedy południowiec będzie szczęśliwy!

Pozdro

Dran wiesz, rozumujesz dobrze, tak samo myślę na zdrowy rozum, ale jak podobnie podliczyłbym stację benzynową czy mc donald zeby ich nie bylo w "centrum" to do takich samych wniosków bym doszedł. Osiągnij przychód dzienny 2000 i marżę miej na każdym produkcie 20% to masz max 400zł... nie znam sie na spożywkach ale marźa 20% to chyba nie dużo.. no przyjmijmy nawet 10% (=200zł) w skali miesiaca (30dni) to daje 6000zł, zatrudnij Panią do sprzedaży (-700zł) ochronę (-1400zł) [bo sklep nocny], czynsz za lokal (1000) inne wydatki (1000zł) i troche kasy Ci zostaje. Oczywiście podliczyłem tu dochód a nie przychód (który można inwestować w kolejne towary).

Interes byłby opłacalny :)))

Kto otwiera sklep nocny? Ktoś może ma lokal w jakimś dobrym miejscu? Z chęcią wejdę do współpracy.

Ptysiu Kibic RULEZ!

Gratulacje dla Łomży hehe

Bravo ŁKS!
Wreszcie kibice zrobili pierwszą Łomżyńska Falę! Dobrze kibice z młyna przyszli do pikników i namówili ich.

pzdr

he he, kiedyś w dresach chodzili sportowcy. Dzisiaj murzyni i część młodzieży :)
Ciekawe, jak ja bym wyglądał w dresach na dyskotece :D

Pozdro.

Sumo/malaha: i tu Cie mam, hehe, otoz nie naleze do zadnej opcji politycznej, ani organizacji typu MW. a co do hot dogow to musze z przykroscia stwierdzic ze juz zbrzydly mi one po wielu upojnych nocach gdy sie zabijalo nimi glod.
jestem za tym by swoj szedl po swoje do swojego (hehe haslo MW), ale wszystko w granicach rozsadku, zeby to sie nie przerodzilo w fanatyzm.
zyjemy w dobie gdy globalizacja jest nieunikniona, np. taki antyglobalista mowi ze kupuje tylko polskie produkty bo kasa z tych zachodnich (tu. USA) idzie na wojne :|. A polskie to juz NIE? z kazdego zakupionego przez nas produktu idzie podatek dla panstwa, ktore utrzymuje Wojsko Polskie, ktore takze jest na misjach i bierze udzial w dzialaniach wojennych o ile gdzies taka potrzeba wystepuje.
a wiec, jesli juz mam mozliwosc wyboru to kupie polskie bo wole.

dobra ale temat nie jest o globalizacji itp. tylko o zydkach, chyba komus bardzo musi zalezec na zejsciu z tematu skoro ciagle zaczyna nawijke o czym innym.

szamac: dziwny jestes i az zal sie robi jak nie mozesz wypowiedziec sie na temat tylko pokazujesz swoj ILOCZYN inteligencji.

Co wy się macie z tym "wogóle". Czy naprawdę nikt na tym forum nie umie napisać tak prostego słowa bez błędu? Co to w ogóle znaczy "wogole"??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org