Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Petycja do Sejmu RP w sprawie wznowienia ekshumacji w Jedwabnem |
Dla mnie to jest bez znaczenia czy tu czy tam :) Na te 2 dni gdyby Łomża opustoszała zupełnie może i organizatorzy zaczęli by mysleć ?? a tak to po co ? dobrze im jest tak jak jest :):) DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Petycja do Sejmu RP w sprawie wznowienia ekshumacji w Jedwabnem |
dozobaczyska ;)
|
|
a o której w niedzielę ten koncert się zaczyna? rudy błazen z druhem
|
|
maruda witaj, mój Mości Panie, gdzieś Ty koncertował tyle czasu, że Cię nie było ?
|
|
zezowate szczęście :):) Ano ganiało się tu i tam ,tędy owędy przez pola Molędy :):):) rudy błazen z druhem
|
|
enya Dzień dobry :) Cieszę się ,że szczęśliwie dotarłaś do celu :) robcio Dzień dobry Robcio:) Kaleson już wstał ....nareszcie ;)hehe megan Dzień dobry :) Sprawdzałaś pocztę ? ;) MIŁEGO DNIA :):) *SUN* Witaj :):)
|
|
Ciuszki najlepiej kupić w Pepco- są tanie i niczym nie różnią się od oryginalnych. Butelki itp.- w aptece albo w sieciowych sklepach, typu Rossmann. Łóżeczko, materac - polecam zamówić przez internet, wyjdzie dużo taniej, niż w sklepie i wybór jest zdecydowanie większy.
|
|
To jest horror. Jeżdżę normalnie spokojną i za każdym razem przestawiam zakaz wjazdu. Jest dobra droga a zamknięta. Śmiech na sali DiDi
|
|
dziadka_kalesony dzień dobry, ... oby to był dobry dzień ! Miła Pani, chyba się na mnie nie gniewasz ? nie obraziłaś się za tą historyjkę ? jak , tak to PRZEPRASZAM, Słoneczko, to co napisała Dziewczyna z Naprzeciwka to święta racja, z tym że nie każdy ma tyle cierpliwości, delikatności i wyrozumiałości co Ty, w życiu jak ktoś ma miękkie serce, to musi mieć twardą pupę, ja zebrałem już swoje razy i nie zamierzam odpuszczać chamstwu, jestem grzeczny dla grzecznych choć ostatnio trochę przesadziłem ale na chamstwo trzeba odpowiadać chamstwem , pozdrawiam i miłego dzionka ...
|
|
hmmm.. wiesz że ja też bym chciał się przekonać??? ty moje imię znasz.. a ja twego nie znam.. ;D
|
|
Wynika więc z tego że reszta to dziady co żałują nawet dla siebie. Z takimi trzymać czy z chojnym dla rodaków Palikotem ?!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |