Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A gdzież to forumowy speech się podział? |
robcio jebie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A gdzież to forumowy speech się podział? |
Treść jest ukryta
|
|
na podziękowania każde miejsce jest dobre
|
|
zmeczonaaleszczesliwa Gratuluje sily i wiary niezbednej do takiej pielgrzymki:) Pozdrawiam:)
|
|
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=Szamponetki+Marion
|
|
sklep kosmetyczny na dworcu:)
|
|
Zrobią Ci to praktycznie w każdym warsztacie, ale koszt będzie uzależniony od modelu auta.
|
|
to trucizna.
|
|
Auto Klinika Łomża http://www.auto-klinika.eu/ !!
|
|
jak wyzej auto-klinika na sosnowej 1. Koszt w zaleznosci od auta i na pewno czasu pracy, w tym wypadku nie sadze, ze ktos ma jedna konkretna stawke
|
|
A poziom jest tak niski że już się więcej obniżyć nie da. Kasia..
|
|
Witam mam pytanie czy gra dirt 3 pójdzie mi na moim komputerze Producent : TOSHIBA Model: Personal Computer Klasyfikacja: 4,0 Indeks wydajności Windows Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5670 @1.80Ghz 1,80Ghz Pamięc (RAM): 2,00 GB Typ systemu: 32-bitowy system operacyjny nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
... teraz to musztarda po obiedzie, "dobre rady " typu - " Dziewczyno ogarnij sie !trzeba było myśleć "przed" a nie "po", czy " JA MOGĘ IŚĆ Z TOBĄ DO PSYCHIATRY!", nic tu nie zmienią, mleko się wylało i trzeba coś z tym zrobić. Nie zmienia to faktu, że " osoba jest niepowazna i naklania do przestepstwa ", pewnikiem również jest to osoba niepełnoletnia i dlatego sama boi się pójść do lekarza, - " Niestety chęć bycia dorosłym nie idzie w parze z jedną z cech osób dorosłych, czyli odpowiedzialnością i ponoszeniem konsekwencji swojego postępowania", cóż jak to się mówi " młodość swe humory ma ", Nie popieram rozwiązłości seksualnej, szczególnie seksu wśród niepełnoletnich ale komentarz - " Zachowaj sie jak dojrzala osoba skoro za takowa sie uwazasz." jest też co najmniej dziwny, może żle to rozumie, ale odbieram to jako zachętę i wezwanie do nic nie robienia w tej sprawie i urodzenia dziecka ( nawet gdy jest to dziecko niechciane, owoc młodzieńczej beztroski ). Ona, właśnie teraz ponosi konsekwencje swojej głupoty. Co to, czy osoby dojrzałe, pełnoletnie i odpowiedzialne, stosujące zabezpieczenia nie notują na swym koncie wpadek ? Nie korzystają z tabletek wczesnoporonnych czy aborcji ? Niech rzuci kamieniem ten kto jest bez grzechu, nie pamięta wół jak cielęciem był ! nie byliście nigdy młodzi ? Po co p.ierdolić , że " za moich czasów to takiej młodzieży nie było ". Też uważam, " że w Polsce brzuch kobiety nie jest jej własnością, ", i moim zdaniem to lepiej będzie jak KIBIC Z DALA NIECH SIĘ NIE W.PIERDALA ! Kobieta niech sama zdecyduje co dla niej jest lepsze w danej sytuacji, obrońców życia poczętego to mamy wielu, a co do czego póżniej znikąd pomocy a dziecko swoje potrzeby ma i trochę kosztuje. PS: W W-wie, na Nowym Świecie swego czasu byłem świadkiem manify zorganizowanej przez przeciwników aborcji przed placówką medyczną wykonującą zabiegi przerywania ciąży. Średnia wieku manifestantów , tak na oko ok. 50-ciu osób, oscylowała ok. 70-siątki, głównie damy w moherowych beretach. Głośno krzyczą też księżą, a co oni mogą wiedzieć o problemach związanych z wychowaniem dzieci ? Przecież, taki Tata jak "ojciec", to da tylko kaskę na bękarta i dalej się nim nie interesuje, nie weżmie dziecka na spacer do parku, nie odrabia z nim lekcji, nie interesują go problemy związane z dorastaniem czy kłopoty zdrowotne, itd... itp...
|
|
Heheh Nie, nie jest satysfakcjonująca ponieważ wciąż opiera się o Twoje "wydaje mi się" :) Rada na przyszłość, nie sugeruj się innymi ludźmi. Szczególnie na tym forum :) Faktycznie sytuacja wygląda tak jak to opisałeś, ale pewności nie masz tak samo jak ja. Pozdrawiam i miłego dnia :)
|
|
zezuch niby wielki Warszawiak, łon na nowym śwecie buł, niastowy taki, a teksty zwykłego wieśniaka ''...jest też co najmniej dziwny, może żle to rozumie, ale odbieram to jako zachętę..."
|
|
gasarbajter pies cię jebał !
|
|
zs napisał(a): "Wali mnie twoje zdanie" nie tylko to cię w wali,
|
|
Tabletka tabletką... Ale jaka jest pewność, że dojdzie do zapłodnienia? Nawet jeśli wypadło na "dni płodne", to przecież nie oznacza 100% pewności ciąży. Przecież nie każdy stosunek kończy się ciążą... Ale tak to chyba jest, że ten kto nie chce -ten "ma".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |