Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ojciec błaga o ratunek dla syna |
Rooney : nie ma .... Imię (nazwa) użytkownika: miecio.s Posty: 9 Imię: Mieczysław zezowate szczęscie: nom rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ojciec błaga o ratunek dla syna |
a co Ci przeszkadza?zazdrość czy coś?ja też bym brał jak by mi dawali,a mam też działkę w pobliżu tamtej.
|
|
Autor: wodeczka94 (---.elomza.pl) Data: 22-07-10 16:25 Lubecki ,gdzie pojedziesz z tą klimą to Twoja sprawa,ale ja wszystkich tych pseudofachowców od autoklimy omijał bym z daleka.Podjedz do kogoś kto zajmuję się chłodnictwem to powinien Ci naprawić.Szukanie nieszczelności przy pomocy tych zabawek za pomocą podcisnienia to szukanie igły w stogu siana,chyba ,że dziura w układzie jest jak po księdzu proboszczu.porozmawiaj z tymi fachowcami o chłodnictwie,np co to jest przegrzanie ,dochłodzenie,odparowanie,jak się ma temperatura skraplania do temperatury otoczenia,ile K powinno wynosić przegrzanie dla czynnika R134A?.Odpowiedz otrzymasz taką ,my tylko wagowo wiemy ile nabić gazu,a jesli gaz znów ucieknie to już pretensje do szefa.Polecam Ustaszewskiego,zresztą to ,że trzeba poczekać sporo dni na naprawę to o czyś swiadczy.Powodzenia w naprawie i dużo chłodu w aucie życzę. ___________________________________________________________
|
|
witam, planuję kupić zestaw karaoke dla dziecka, wiem że w media expert jest taki zetaw podłaczany do pc zawiera płytę z piosenkami i mikrofon,jest jednak minus tego zestawu jak dziecko śpiewa nie słychać głosu, jedynie podczas odtwarzania. Szukałam więc na allegro zainteresował mnie zestaw( 2 mikrofony i stacja nadawczo -odbiorcza) problem w tym że nie wiem po co jest ta stacja jak i do czego ją podłączyć.Chciałabym kupić taki zestaw gdzie w momęcie gdy dziecko śpiewa słychać jego głos w głośnikach.Może ktoś wie jakie karaoke byłoby odpowiednie i ewentualnie gdzie mogę takie kupić.
|
|
Zapraszam wszystkich miłośników i posiadaczy Seat-ów Cordoby, Ibizy, Leona, Toledo na zlot w Ostrołęce na parkingu przy Scenie ( obok małego rynku) w Sobotę o godz 18. Serdecznie zapraszam. Na dalsze info zapraszam gadu gadu 9160009
|
|
Witam mam pytanie gdzie w Łomży mogę zanieść cyfrówkę do naprawy.Chodzi mi o naprawę na miejscu,a nie wysyłanie jej do punktów. rudy błazen z druhem
|
|
Unitechnik na starym rynku
|
|
a jak tam u ciebie megan:-)))???
|
|
tobie to dobrze a ja jutro pracuje :-(( a jutro będziesz na spotkaniu???
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie bój żaby, śpij spokojnie, z przyczyn technicznych koniec świata chwilowo odwołany.
|
|
ale ja sie nie boje:)
|
|
Haha jeszcze chwila, po wyborach podejmą decyzję kiedy następna przepowiednia ;) Kasia..
|
|
|
a no nie tylko gwiazdy spadają ... Mieliśmy być drugą Japonią - od tego czasu Japonia zadłużyła się na 200% PKB. Mieliśmy być druga Irlandią - od tej obietnicy zjechali z +6 na -3% wzrostu PKB. Mieliśmy być drugą Kalifornią - ich budżet jest na skraju bankructwa. Po zapowiedzi bycia drugą Norwegią Norwegowie nerwowo przeliczają swoje zapasy gazu i ropy.
|
|
idę tam gdzie idę, nie idę gdzie nie idę
|
|
Haha niezłe. W dzisiejszych czasach wystarczyłoby wpuścić trola na forum i też by miał robotę ;))
|
|
Julian to był gość.
|
|
Dziś to pewnie by mu te brzydkie słowa na Ż wycięli :p
|
|
W takim razie proponuje chamstwem na chamstwo, skopac dupe jej czy jemu to zapamieta, buractwo granatem od pluga oderwane.
|
|
biess(pieczny) ale przyznaj że twoja reakcja była idiotyczna.
|
|
madziara Dzień dobry Madziara :):):) Wyspałam ......miałam piękny sen , że brałam udział w " MAM TALENT " ;) hahaha Kasia..
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=11887 proponuje przeczytac
|
|
kalisonki:-) a mi się śniło że występuje w ''TAŃCU Z GWIAZDAMI'' hahaha:-)
|
|
Polacy wystawiają zwałowane TV z Anglii i się system zamula rudy błazen z druhem
|
|
Witam, A.F jest wyjątkową postacią na ziemi łomżyńskiej i życzę wam chociaż połowę tego, co reprezentuje sobą główny bohater wątku. Jesteście zerem! " Myśl udawania sprawia, że serce choruje, lecz pragnienie spełnienia jest jak drzewo życia "
|
|
za często wchodzisz na podrywacze.pl
|
|
U mnie od 2 dni czasami każda ładowana strona się slimaczy. Może to łącza, a nie konkretna strona. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Na Gielczyńskiej, 3 Maja, Dmowskiego rudy błazen z druhem
|
|
na ist chodzi dobrze a na mobilnym tragedia
|
|
he heche hch.. hmmm... Kasia..
|
|
Dokładnie, na autostradzie w PL rzadko Polski kierowca używa kierunkowskazu przy zmianie pasa, jednak najbardziej denerwuje mnie nie używanie migaczy na rondach no po prostu jeden na sto wykona ten manewr prawidłowo. Jeszcze jedna rzecz, kierowcy osobówek narzekają na kierowców ciężarówek, sam nie jeżdżę ciężarówkami ale ich kierowcy zawsze w trasie pomogą, mignie jak można wyprzedzić ostrzeże przed kontrolą wpuści podziękuje awaryjkami itp. więc nie narzekajmy na kulturę jazdy tzw "tirowców" tylko bierzmy z nich przykład, a że są wyjątki? Były i będą.
|
|
Witam. Gdzie w Łomży/okolicach można tanio zamontować antenę samochodową?
|
|
W Piątnicy za starym mostem po lewej stronie super krawcowa
|
|
w miesiąc ok 5-8 tys. Zależy jak byś zbierała
|
|
Flug, gdyby tak płacili, to nie wiem, czy opłacałoby się wyjeżdżać... a jeśli jest tak jak mówisz, to jeśli zbierałabym 25/30 kobiałek dziennie to czy opłaca siężębym wyjeżdżała? czy to nie za mało?
|
|
ja tez miałam okazję usłyszeć jej piosenki u znajomych na śląsku więc chyba jest znana i ludzie jej słuchają i się podoba :) pozdrawiam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |