Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ruszył serwis GermanDeathCamps.info portalu Polskiego Radia |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ruszył serwis GermanDeathCamps.info portalu Polskiego Radia |
mhmm... to dobrze ze Cie stac.Jak sie ma takie wyksztalcenie to sie nie rozszerza.Duzo ludzi ,takze w Lomzy jezdzi ,cyt:"mały silnik 1,6 góra 1,8i najlepiej na GAZ żeby jeździć jak najtaniej " .Wiele z nich jest ludzmi wyksztalconymi z tytulami magistra,doktora itd....Moze posiadaja za malo "znajomosci" lub sa za malo cwani zeby dostac taka prace z ktorej stac ich na wiekszy silnik...hehe i nie zgaduj czy mnie stac czy nie bo nic o mnie nie wiesz ,musial(a) bys jeszcze dlugo studjowac zeby cie stac bylo na moj samochod. Wiedza to rzecz nabyta, inteligencja już nie...
|
|
JA chcęęęę Jamalaa;D Pull up !!
|
|
Szkoda, że jednostka w Łomży, podobno kultywująca tradycje 33 pp, na swoje święto zaprasza "ułanów" z Grabowa, a nie strzelców odtwarzających 33 pp.
|
|
Autor: Janusz J (---.dynamic.chello.pl) Data: 12-08-11 15:16 Witam, A.F jest wyjątkową postacią na ziemi łomżyńskiej i życzę wam chociaż połowę tego, co reprezentuje sobą główny bohater wątku. Jesteście zerem! " Myśl udawania sprawia, że serce choruje, lecz pragnienie spełnienia jest jak drzewo życia " Czyli ten Pan to podwójne zero?
|
|
Witam, Czy orientuję się ktoś czy w samym mieście bądź okolicy sprzedaje ktoś używane rowery lepszej klasy?
|
|
Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |