Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ośmielamy się mówić... |
FLASH CREEP - Opętany morzem http://www.youtube.com/watch?v=-dYJMojTl7s To jest piękne :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ośmielamy się mówić... |
Dzień Dobry :) Witam Wszystkich i życze miłego dnia ;)
|
|
*Sun* Dzień dobry :):):) Witamy Nasze Słonko , świecisz dzisiaj ;).......miłego dnia :) lilo Dzień dobry Lilo :):):) Faktycznie trochę smutna ,ale piękna :) Wstawaj , kolejny dzień zmagań - lubię to :)
|
|
lilo Nie słyszałam tego ,fajny kawałek :)
|
|
sięma...... A ja to nic nie lubię. tak.? No to fajnie. Hmmm....
|
|
mam uno w sedanie 1800
|
|
Tylko w salonie! nie rozumiem jak ktos moze uzywane bmw kupowac,lepiej nowe a nie tanie:/ Pol Lomzy jezdzi bmw z automatyczna skrzynia biegow,manualnych juz w lomzy nawet w maluchu nie znajdziesz. Tak tak najlepiej nowe bo zeby zablysnac w lomzy trzeba miec nowe bmw bo konkurencja jest duuza.Jak kogos nie stac?! W Lomzy wszystkich stac na bmw,to chyba u ciebie na wsi jezdza na GAZie bo nie w lomzy:/Na stacjach jest GAZ ale tylko dla przejezdnych. bmw -bedziesz mial konarzyce:P Na forum mozna na wszystkie tematy dyskutowac i pisaccosiechce;/
|
|
łomżyniacy są słabi w temacie o lakiernikach ja mam do pomalowania motor i nie wiem gdzie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |