Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
złotousty Pierdu |
wads świetny pomysł, ciekawa inicjatywa, coś tam zawsze dostaniemy z Unii, od przybytku głowa nie boli a i na pewno kolej jest atutem miasta dla potencjalnych inwestorów, szkoda tylko że to raczej w naszych warunkach nie do zrealizowania, raczej utopia pomimo to jestem za i życzę powodzenia np:" KOLEJ NA ŁOMŻĘ "
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: złotousty Pierdu |
no wiesz co zaczarowana :P nie ja automatyk xD hehehe
|
|
MŻ !
|
|
Witam Wszyskich :) Mam takie pytanie czy ktos z Was wybiera sie na Filologie Angielska ?
|
|
hola,hola ja jako Senior Ziemi Łomżyńskiej, właściciel niepodzielny włości i borów pod Czerwonym Borem, nie przypominam sobie żebym oddał Wam wasale w lenno te tereny ! ... hołdowniki moje, a gdzie należne mi myto ? na grubego zwierza mi tam się nie zasadzać, pozwalam ino runo leśne zbierać , no i osadę poświęcić trzeba, oblać potem okowitą
|
|
|
Wie ktoś, gdzie można zostawić rower do naprawy, typu: wymiana dętek, opon, na smarowanie hamulców? Pisać tutaj.
|
|
na przeciwko złotej rybki, kiedyś był serwis rowerowy...
|
|
dziadka_kalesony całym szacunkiem i godnością do Twojej osoby 22 lata temu milicjant by przyszedł pałko by poczęstował a prokurator zamknął w poprawczaku bez łzy w oku . Ja mając 14 lat nie wiedziałem na oczy marihuany nie mówiąc o wypiciu piwa widziałem w ośrodku na mazurach narkomanów z monaru wtedy narkoman kojarzył się z szczykawką kompotem brudny wychudzony . A dzisiaj widzę dzieci z lufka gębie ładnie ubranych rodzic cieszy się że dziecko siedzi w domu przed kompem czyli wszystko jest w porządku a zapali czasem papierosa lufeczkę opali powie franka Janka luz życie bez stresowe . No tak idzie się przy młodych zbierają o kasę na zioło bez problemu przecież i tak nie skapuje się o co chodzi.
|
|
granat ręczny odłamkowy
|
|
oczywiście :P
|
|
na byłym polmozbycie w piątnicy tanio
|
|
Na ulicy Handlowej jest dobry stolarz. To tam gdzie salon Kia otworzyli
|
|
ja robie solidne meble... a tego z chandlowej to znam HAHAHAHAHAAAAAA.... rudy błazen z druhem
|
|
możesz tez podjechać na handlową koło salonu Kia. Rodzicom wyposażyli dom w kuchnie i garderoby i fajnie wyszło
|
|
tylko trzeba ustalic jakis pasujacy wszytskim termin;D
|
|
Polecam, gościu pierze solidnie, tanio i nie drogo tel: 693122420
|