Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Judasz |
dziadka kalesony ''Jak wytłumaczyć dalszej rodzinie i pani w parku, że dziecko nie jest złośliwe i źle wychowane, tylko "tak ma"? Pokaż odpowiedź Ukryj odpowiedź Nie tłumaczyć. To my jesteśmy w całości odpowiedzialni za wychowanie naszego dziecka i - jeśli trzeba - ponosimy jego trudy. Pani w parku jest łatwo osądzać nas i nasze dziecko, także dlatego, że nie jest z nami przez cały dzień i nie widzi jak heroiczną pracę wykonujemy. Ile czasu potrzebowalibyśmy, żeby wytłumaczyć komuś obcemu jak złożona jest nasza sytuacja? Czy nie chcemy tego czasu spędzić inaczej? '' Zobacz,już m.in. na tej stronie Cię cytują: http://www.adhd.info.pl/index.php?page=zyc/pytania.php#odpowiedz :) :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Judasz |
oby nie - WYKOLEJONA ŁOMŻA !
|
|
Nie ,to ja ich cytuję ;) hehehe A stronę warto przeczytać :)
|
|
zapraszam wszystkich zainteresowanych placem zabaw na Dmowskiego 2a i 2b juto na spotkanie z telewizją Narew o godzinie 10:00 celem tego spotkania będzie powiadomieniem i zachęceniem do głosowania na plac zabaw .ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!!!!!
|
|
Tereny te należą do Konrada, księcia Mazowieckiego - z jego rozkazu i prośby tam ruszamy. Więc krzyki pomniejszego władyki niczym są przy konradowym poleceniu. :)
|
|
A tak przy okazji - zainteresowanych imprezą proszę o kontakt: mazovia@grod.org Z chęcią odpowiemy na wszelkie pytania.
|
|
sieć się zaplątała, czas zmienić na lepszą
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ooo widzę spotkanie się szykuje :) ja tam bym poczekała do października, będzie większa niespodzianka i stres hehe ja też nie jestem z Łomży, a widzę, że Wy w większości tak.
|
|
... tylko w autoryzowanym serwisie, bo stracisz gwarancję na bicykl, tam też wymienią Ci płyn w bidonie, powietrze w oponach, wyregulują siodełko i mogą zainstalować dzwonek polifoniczny - wszystko na ulicy Pedałowej 69
|
|
czy w łomży jest mechanik lub serwis od zagęszczarek?Chodzi o drobne naprawy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |