Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Anatolek to byly działacz PO???? |
niestety. Sławo znam Łomżę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Anatolek to byly działacz PO???? |
aaa.... he dojeżdżam tam na treningi rugby na wózkach, bo jestem osobą Niepełnosprawną :) kurcze, a możesz wiesz, gdzie są mosty w Łomży :) hehe albo Stary Rynek ?
|
|
hee, wiem gdzie jest duże rondo;))) A ogólnie robiłam prawko w Łomży, ale mało się orientuję
|
|
ooo to już jest punkt zaczepienia :)) to jak jedziesz przez "duże" rondo kierujesz się w dół czyli ul. zjazd, jakbyś jechała do WORD'u, skręcasz w pierwszą ulice w prawo, obok tzw. muszli koncertowej i to jest ul. Rybaki. Jedziesz parę set metrów prosto i po lewej masz ogródek piwny ale ten drugi, bo pierwszy nie jest zawsze po południu otwarty :)
|
|
tak myślałam że gdzieś tam, więc mniej więcej już wiem. Ok dzięki, może jakoś znajdę, jeśli już będziemy mieli się spotkać wszyscy;)
|
|
robciu Robcio będzie dobrze ,kłopoty przejściowe ;)
|
|
hmmm.... Po części masz racje... Aj po co smućić temat
|
|
Wie ktoś coś o tym zakładzie? bo podobno są tam przyjęcia do pracy. Jest ktoś kto tam pracował bądź pracuje? i może coś niecoś wspomnieć, jak tam z pracą, jaka kaska itp. Za "miłe teksty" z góry dzięki...
|
|
Jeżdza z białego przez łomże jezdzę z nimi 14 lat polecam
|
|
... a wiejskie pochodzenie to jakiś mankament ? Anatol M.
|
|
lilo Mnie Gutek rozwala , mogę słuchać tego cały dzień ;)hehe http://www.youtube.com/watch?v=uCUEXpOpCGM
|
|
Nadajemy na tych samych falach jak słyszę .....< I dlatego lubie mówić z tobą > http://www.youtube.com/watch?v=e-wIfd8ooF0&feature=related
|
|
Nie ma żadnych studiów policyjnych !!!!!!! Zostały zlikwidowane bodajże w 2003 roku po tym jak stwierdzono że te studia to kpina bo beznadziejnie szkoli się tam przyszłych oficerów policji
|
|
magia_2 Takich imprez o których piszesz w Łomży nie ma , jedyna propozycja to Amnezja w piątek - muzyka lata 80 . Można potańczyć , lokal jest na poziomie ,przychodzą ludzie w wieku 30+ :)
|
|
haha dętka pęka baranie
|
|
Witam co myślicie o tym modelu z 2003 r . która skrzynia lepsza manualna czy automat ?? Jak jest z częściami ? Proszę o rozsądne odpowiedzi . Dzięki
|
|
Która skrzynia lepsza? A jaką lubisz? Z częściami nigdy nie ma problemu. Chcesz to nawet dam Ci namiary na ładną w M-Pakiecie z turbiną od e60 i po chipie.
|
|
oto nadchodzi dzien zbudzenia ......;-) <nutki> juz niedługo piątek .... Indios Bravos - Zabiorę cię <... ze sobą jeśli chcesz , poczujesz , zobaczysz , jesli tylko potrafisz ....przebudzić się ....> albo jesli Cie żona pusci ( buziaczki dla Niej :-) ) Robciu ....to szczęście trafić na piękną i do tego mądrą kobietę - Tobie się to udało :-) gratuluję http://www.youtube.com/watch?v=OxGjLi2kUDk&feature=related
|
|
Masaż gorącymi kamieniami - koszt ok. 120 zł w promocji do końca tygodnia 60 zł ( można wykorzystać do 1 marca 2012) w Klinice Cosmeo na ul. Sybiraków 20
|
|
Baza PKS.
|
|
pipi14106 napisał(a): > P@wcio daj namiary jak możesz .. > > > Nie jeżdziłam szczerze mówiąc automatyczną tylko zwykłą > szczerze powiem ze jakoś mam chęć na automat tylko się > zastanawiam czy zostać przy manualnej czy zmienić na automat > > Jak się decyduje na takie auto to wiem na co mam się > szykować jak bym nie miała kasy to bym nie decydowała się > na drugie auto tej marki i raczej bym się zastanowiła na > czymś tańszym do kupienia bo samo to że jest to silnik 3.0 > to trzeba zdać sobie sprawę z tego ile będą wynosiły same > opłaty . Zdaje sobie sprawę że BMW nie jest tanie do > utrzymania .. > > A-Z nawet nie pomyślałam o mniejszym silniku niż 3.0 > ponieważ do takiej budy jak ma BMW raczej nie warto myśleć o > mniejszym. 3.0 jest w sam raz Kolego a ile miałeś tych BMW że tak mówisz od TDS. Ja TDS mam już 3lata i kupiłem go na handel aż szkoda mi go było się potem pozbyć. Zanim coś powiesz sprawdź to sam a nie słuchasz durnowatych opinii innych i internetu. pipi14106 masz tu namiary : 798809888 Grzesiek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |