Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Neonaziści w tvn |
ja własnie posprzątałam jeszcze młody do spania i relax :D ja kocham tą nute moge 24/7 jej słuchac i żałuje tylko jednego-czemu taka krótka :D http://www.youtube.com/watch?v=fTUa3qP76wk
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Neonaziści w tvn |
Franio11 W takim przypadku trzeba mieć opinię z Poradni Psychologiczno - Pedagogicznej ,ale zgadza się , nauczycielom niejednokrotnie trudno wytłumaczyć ,że problemy z dzieckiem nie wynikają z jego złej woli tylko zaburzeń różnego typu . co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
nie ma za co :) do usług :))
|
|
Protagoras brakujące ogniwo, wracaj na drzewo i dokończ ewolucję
|
|
Dzień Dobry ??? Nie pada ....to chyba tak ;-) P.S. Kalesonki kochane...podesłałam Ci w @ pare fotek z naszego ostatniego wypadu
|
|
Ewcia zerwij z chlopakiem i choc z Franiem,chodzcie po bulki bo do tego nie trzeba byc razem ,bojakbysciebylirazem by sie musial franio z toba przed slubem puszczac;P Yyyy...? Tak zrozumialem z waszego pisania,dobrze ?:D Pozdrawiam:)
|
|
i wszystko będzie w TV oczywiście jakość HD
|
|
felix ja wiem co pisze!!!!!!!!!!!!!!!! a ty zastanow sie nad soba co piszesz!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |