Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo Łukaszenko |
Jak umie zrobić kisiel wieczorem to może bd zainteresowany . :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo Łukaszenko |
a w mały rondelek się zmieści bo chwilowo dużego nie mam ;(
|
|
omania:-) a ty co niepojechałaś na koncert??
|
|
Vecchia Romagna vel Stara Rzymianka, co tam teraz jest ? Kiedyś dyskoteka, Music Pub, Caffe Club, klub ... Czy jeszcze istnieje ten lokal ?
|
|
|
|
Czy wie ktoś gdzie można kupić w Łomży kolczyki do piercingu?
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=2kslhzOBLQk Fantastyczny koncert, przerósł moje oczekiwania :)) rudy błazen z druhem
|
|
jak już zaczęty na Łomży temat to filmik z tej całej tej akcji: http://www.youtube.com/watch?v=MrY_ZHEwf9E
|
|
Kto nie był w Piszu na Maleńczuku niech żałuje :) Filmy wrzucę na You Tube w poniedzialek :) Jutro ciąg dalszy :)) The Beatles Revival i Hey Pozdrowionka
|
|
Nikt nie gra!Ino muzyka z Grundiga.Wszystkie szanujace sie zaspoly ryjace potupajki powyjezdzaly na wakacyjne turnee po Europie i Stanach tak ze ,buroki',zaloba.
|
|
fiolkowaa - zwróć się do lewaków - niech ci dadzą zasiłek z takim entuzjazmem z jakim rozdają wysokie zasiłki czeczenom.
|
|
Pogardzam wszelkimi hodowcami, i tymi co mają psie papiery i tymi co nie mają. Gromadzą ponad miarę różne rodzaje rasy psów. Trzymają w małych klatkach w budynkach gospodarczych, lub stodałach w celu rozmnazania. Liczy sie dla nich ilość szczeniąt i zarobek. Biedne matki nie znają miłości pana i nie widzą świata. Nie znają zapachu trawy, a suczki małych ras nie wiedzą jaka to przyjemność poleżeć na kolanach pana. Z przyjemnością bym kupiła szczeniaka bez papierów od ludzi co mają w domu sukę i ją kochają a rozmnażają tylko dla tego aby poprawić budżet domowy. Już w schronisku psy mają lepiej niż u hodowców, bo przynajmniej mają wybiegi, psich kupli z którymi mogą się wyhasać i widzą latem zieleń, zimą śnieg i słyszą odgłosy natury.
|
|
Gdzie w naszym mieście mogę sprawdzić, jakiej klasy czystości jest woda w rzekach w Łomży i okolicy? Potrzebne mi to jest do Olimpiady Biologicznej. Proszę o pomoc.
|
|
Na pewno.Wokol dziecka pelno jest roznych rodzajow rozrywki ktora zastepuje ruszenie 4 liter spred monitora,itp. Do tego dochodzi to owo bezstresowe wychowanie i to ze na dziecko pod zadnym pozorem nie wolno uniesc glosu,a o klapsie to juz nie ma mowy.Stad zradza sie u dzieci poczucie bezkarnosci i sr....ac na glowe to rodzice to wszystko kwituja ze sp....na mina ze moje dziecko ma ADHD,niestety.
|
|
pas na dupę był to i ADHD nie było
|
|
Tutaj wschodzi słońce, Tutaj wschodzi słońce, A ja mówię, że to w porządku. http://www.youtube.com/watch?v=U6tV11acSRk urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |