Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezpieczny jak w ratuszu |
zezowate szczęscie Masz rację , o kwestiach praktycznych nie powinien się wypowiadać ,ale o podejściu do seksu i kwestiach etycznych nawet powinien . Czytałeś tę książkę ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezpieczny jak w ratuszu |
,, Widziałam owczarka niemieckiego, który dostał wysoką notę, choć ledwo ciągnął tylne łapy. Sędzie potem stwierdził, że to nie jest pies użytkowy, tylko wystawowy i nie musi byc sprawny '' to gdzie ta wystawa byla??? chyba w Hipolitewie kolo Stawisk:) oceniajac psy miejscowego mnozyciela i sołtys sedziowal :)
|
|
Doświadczenia to pewnie miał PO wstąpieniu do zakonu ;)
|
|
jeszcze nie tak dawno temu Kościół ganił akt seksualny, sensu stricto dla samej przyjemności, dopuszczał jedynie to do celów służących prokreacji, o czym my tu piszemy ? o miłości platonicznej, mogę z Nim dyskutować , nic więcej, jak sam stwierdza ekspertem od SEKSU to jest praktyk, najlepiej PROSTYTUTKA, ona to Ci może dużo powiedzieć i nauczyć techniki. Klecha, niech zostawi ciało ( DUP.Ę ), a zajmie się duszą, tu niewątpliwie ma dużo do powiedzenia.
|
|
Pewnie jakaś małolatka której nie dał pociągać. Typek nie lepszy chodzi w jasnym garniaku i czerwone halówki do tego.
|
|
Darłowo;)
|
|
Kalesonki :] .... już mi się gęba cieszy ..... bo wiem , że się spotkamy dziś .... A zatem do zobaczenia All......;-)
|
|
jasiu_śmietana , jaki CHŁOPEK ? może CZOPEK tu pomoże ?
|
|
jeszcze raz napiszesz że mój naród jest brudny to odechce Ci się żyć. przez takie rasistowskie kurwy powstała komuna. idiotko. Ja wiem kogo On jeszcze skrzywdzi Ciebie szmato.
|
|
dobrze że tylko ręce:) a nie co innego bo była by **** z chłopa:):):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
maruda ... zręcznie to ująłeś , o Kuria !, czy o kurna ! - jakoś tak, organizują u nas warsztaty z teorii poerdoleni.a ! i majo krenci nowe odcinki - Seksu w dziwnym mniescie.
|
|
przystanek jest chyba na szosie zambrowskiej tak?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |