Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
morderca chce do swoich... |
no jasne że się widzimy:-) niema to tamto:-) a do której będzie ten kabaret kalisonki? wiesz może.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: morderca chce do swoich... |
ok :-)
|
|
|
młody wykrztałcony na starym rynku, czyli przy Nowogrodzkej!
|
|
„Wieczory kabaretowe” będą odbywać się w każdy piątek sierpnia, o godzinie 18.00 na Starym Rynku http://4lomza.pl/index.php?wiad=26056 Program „Łomżyńskich Wieczorów Kabaretowych 2011” 05.08 – Zespół Studio BAND (Łomża) Kabaret LIMO (Gdańsk) 12.08 – Agnieszka ŻEMEK (Łomża) Kabaret NUMER DWA (Białystok) Kabaret FUN FATAL (Białystok) 19.08 – Zespół DE FAKTO (Ostrołęka) Kabaret KUZYNI (Kraków) 26.08 – Zespół HOLY WATER (Łomża) Kabaret BABECZKI Z RODZYNKIEM (Zielona Góra)
|
|
algeroth Cześć Algi :):) fristajlo ;) hahaha
|
|
o 18
|
|
algii:-) wybierasz się na kabaret?? czasami ludzie jak się popiją to odstawiają niezły kabaret:-) hehehehehehe
|
|
madziara Nie raz można się napatrzeć na różne kabarety ;) haha Idę, albo nie idę!;) haha http://www.youtube.com/watch?v=6txBnBueWvs
|
|
madziara Madziara w takim razie też muszę kupić sobie kabaretki ;) hehe Zbycha nie ma ,to nie ma od kogo kupić za niedrogo ;)
|
|
Faktycznie trochę będą razić po oczach ;)hahahaha Ja się dzisiaj poopalam przez siatkę w ogrodzeniu ,będą naturalne kabaretki ;) hehe
|
|
RAKAMAKAFON!
|
|
madziara Do zobaczenia :) 100mph O to chodzi ? Rakamakafon Friskajla http://www.youtube.com/watch?v=m4qBPtuk630 ![]() rudy błazen z druhem
|
|
a wy nie macie innego zajęcia tylko obrażać się nawzajem zezowate szczęście co tam u ciebie ?:)
|
|
menia0411 ... a dziękuję, wszystko gra, a u Ciebie ?
|
|
ja męża na motor zamienie ;D młody rocznik nie bity w dobrym stanie w 100% sprawny ;D TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
maruda kaśka ma coś z główką nie tak ! nawet : Protagoras widzi różnicę i nie wkłada wszystkich do jednego gara, są LUDZIE i taborety
|
|
... są o wpół do ...
|
|
*Sun* a nie lepiej rower z ramo ! motur nie ma tego czegoś i nie można się odprężyć , a tak to jeżdzimy na ramie albo bez siodełka - frajda zapewniona !
|
|
Tak jak w temacie, może coś polecicie??
|
|
jak chcesz jechac daleko polecam miedzyzdroje jak blizej łeba jeszcze blizej sopot...;)
|
|
*Sun* Cały czas nam świecisz Słońce :) Zobaczę Ciebie z daleka ,poznam po paznokciach ;) hehe
|
|
zezowate szczęscie Faktycznie , jak tak pisał to na pewno poszedł przemyśleć w skupieniu i przy godnym napitku rozmiar i materiał mojej filozoficznej katedry ;) hehe Kalesonów wczoraj nie było ,nie wiem co dziadunio wyczyniał ;) Mam nadzieję jakie przemyślenia przyszły i czy podjął już ważna życiową decyzję ;) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
a mnie po czym poznasz.? Dzień dobry wszystkim:)
|
|
robciu z całym szacunkiem, ... po BERECIE !
|
|
zezowate szczęscie Niewiele się pomyliłeś ;) haha Robcio ma ulubioną czapkę :)
|
|
Łeba , bliżej krynica morska. Niby niewiele bliżej, ale szybciej dojedziesz. Fajny klimat.
|
|
robciu A ja na to jak na lato ;) hahaha Jako jedyna z Bandy , mam zdjęcie w wyjątkowej czapce :)
|
|
zezowate szczęscie To bardzo zdrowa reakcja ;) hmmm.....ale czy zawsze jak widzisz " KAWAŁ ZDROWEJ BABY" zaraz uprawiasz z nią seks ???
|
|
dziadka_kalesony z całym szacunkiem, ale bredzisz ! jak całkowity LAIK , dyletant może mnie czegoś praktycznego nauczyć ? dyrdymały i czcze frazesy nie są mi do niczego potrzebne, chyba, że posiada On bogate doświadczenie erotyczne, o to i wtedy, tak. to jak nauczyciel zawodu, znający profesję tylko z książek i teoretycznie , co taki Ci potrafi zademonstrować w praktyce ? czego Cię nauczy ? mądrzyć to każdy się potrafi, a niech najpierw poprze swą wiedzę doświadczeniem , teoria jakże często mija się z praktyką,
|
|
no nie zawsze, ale zawsze mam chęć , no i zawsze bym chciał ...
|
|
Znaleziono klucze pod Biedronką na Łagody, zainteresowany pisać na forum
|
|
witam, kto ma pełną listę 10 finalistek KONTAKTÓW? Jak można, napiszcie tutaj ;p
|
|
Andy C To niech nie dłubie , to nie ładnie ;) hehehe
|
|
dziadka_kalesony wiesz ile książek jest na świecie ? trylionów bilionów miliardów lat by nie starczyło żeby je wszystkie chociażby przekartkować , trzeba stosować dobór selektywny - śmieci odrzucać, jeszcze raz : książki, czytać nie zamierzam, bo nie mam ochoty tracić czasu na beletrystykę lub czysto teoretyczne rozważania laika. z założenia i z uwagi na autora oraz specyfikę tematu, ta publikacja tak się prezentuje nie tak dawno temu pisali że Ziemia jest płaska a w koło niej popierdal.a Słońce ! ludzi, którzy mieli inne zdanie palili na stosach,
|
|
... zadzwoń do Redakcji Kontaktów ! też masz problem, tam się dowiesz które miejsce zajęłaś - 11 ?
|
|
A czemu księżulek nie opublikował swego dzieła w necie za darmo więcej ludzi by to przeczytało? Chyba swoje książkę napisał oparł z wieloletnich odsłuchanych z spowiedzi :)
|
|
1. Klaudia Oleksiej 2. Marta Ciborowska 3. Anna Jastrzębska 4. Małgorzata Krasnowska 5. Natalia Kosińska 6.Katarzyna Podsiad 7. Martyna Kowalczyk 8. Klaudia Skowrońska 9. Joanna Chilińska 10. Katarzyna Pługów ![]() urbi et orbi !
|
|
...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |