Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opozycja |
ojej boli ząbek?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opozycja |
a pozniej na 4lomza widac nowy temat ,,KTORY WETERYNIARZ NAJLEPSZY'' :)
|
|
ło jej jak romantycznie ;D ale co z tego jak dalej sama tu jestem łeee :( i na dodatek humor do 4 liter :( eh ktośiek
|
|
Olejcie tą głupotę. Mogą w pupcie pocałować. Jakiej firmie windykacyjna szukała by wszystkich osób po adresie IP he he. Można szukać jednej osoby w poważnej sprawie, a w tym przypadku musieli by zatrudniać tysiące detektywów. Dobre haha
|
|
znaczy czeczen?
|
|
tak, tak. a jestes w stanie udzielic jakichs przydatnych informacji?
|
|
|
... rozkochał gimnazjalistkę i porzucił @ kasia982
|
|
ale tam łancuch jest zaczepiony nawet w stragany nie wejdziecie
|
|
kasia982 to jak rzuciłaś temat to pisz jaśniej i o co Ci biega , a nie owijaj w " bawełnę" i przedstaw sprawę podajesz personalia i rzucasz jakieś dziwne teksty, typu : "Zniszczmy gnojka niech sie nie czuje bezkarny!" - a jak nie możesz pisać o tym publicznie to sama nie bądż ciekawa .
|
|
enya Witaj Enya :):) Gotowość do rozpoczęcia weekendu odnotowana ;) maegan Dobry wieczór i kolorowych snów ;) Mam nadzieję ,że udany masz urlop :) *Sun* Sun spotkanie jutro ,tylko kalesony się tam kręciły ;) zezowate szczęscie Zezowate Szczęście Ty tez zgłaszasz się do castingu na Body Garda kalesonów dziadkowych ? ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jestem tu potrzebny , ażeby chociażby utemperować takie czyste rasowo , ciężko myślące , tępe i prymitywne osoby jak ty ! dorosła to ty może i jesteś ? ale nie dojrzała umysłowo - że ci cipa obrosła to o niczym nie świadczy,
|
|
ogloszenie: Zamienie zone w ciazy,na motor z przyczepka.Pilne!
|
|
witam i o samo poczucie dziś zapytam;-) hejka kalisonki:-)
|
|
chłopczyk czy dziewczynka?
|
|
wiesz kalisonki ja mam ale różowe to za bardzo będe wyróżniać się w tłumie a przecież to kabaret jest głowną gwiazdą wieczoru:-) hahhhahahahaha
|
|
kalisonki będziesz miała orginalne kabaretki za niedrogo:-) hahahahahaha ja za 10 min uciekam do pracy więc zawczasu napisze miłego dnia bandziory:-) spotkamy się póżniej na żywo:-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |