Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzięki włodarzom naszego miasta Łomża ma tylko dla inwestorów jedną wadę! |
wołaj na radiu Binladena - on wielu ludziom pomógł .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzięki włodarzom naszego miasta Łomża ma tylko dla inwestorów jedną wadę! |
no widze na pojawił się wirtualny Casanova szamac. Ci co się chwalą jak to oni używają to przeważnie słyszeli jak to się robi z opowiadań kolegów:D Wracając do tematu madaj słusznie zauważył, że aborcja to nie antykoncepcja, a żałowanie kasy na jakieś środki anty czy stosowanie innych metod zapobiegawczych światdczy tylko o gówniarskim podejściu do sprawy, a gówniarze głosu nie mają. Jeśli ktoś jest dojrzały tylko fizycznie, a nie emocjonalnie to niech seź zostawi starszym. Z konsekwencjami trzeba się liczyć i nie można traktować dziecka jak przedmiotu ktory przeszkadza i go najzwyczajniej mordować. ;)
|
|
To może byc lista ludzi do odstrzału jeśli to Donald a nie Kaczor zostanie prezydentem. A tak na serio to jaki sens ma ten komitet u nas, jak i tak większośc popiera Kaczora co było widac w I turze??? To chyba naprawdę lizusy jakieś? ____________________________--
|
|
Malachit a powiedz mi czy w Łomży tylko w jednym miejscu są tory? Używaj do kurwy nędzy mózgu a nie opinii tłumu! master398 juz było wcześniej napisane, że to prawdopodobnie samobójstwo..człowiek który chce się zabić umie powiesić się na małym drzewku i wspinać się 5m w górę.Uważasz, że to takie niesamowite? Dajcie już naprawdę tej sprawie spokój,kłótnie nie mają sensu.Każdy teraz będzie przekonywał do swoich racji.Wy macie swoje zdanie,inni swoje.Proponuję temat zakończyć.
|
|
Byłem, widziałem, nawet dali dotknąć. ;) Nie gryzą, polecam wszystkim.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |