Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O skutkach terroru politycznej poprawności na przykładzie wpływowego lobby |
I jak chce mieszkanie. Nie pasożytuje na społeczeństwie, wiem co to prezerwatywa, nie wyciągam ręki po zasiłek za to od lat płace podatki więc chyba mi się bardziej należy mieszkanie skoro jest wybudowane z pieniędzy moich i mi podobnych?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O skutkach terroru politycznej poprawności na przykładzie wpływowego lobby |
hej, ja osobiście mam audi a6 w automacie i jestem bardzo zadowolona oraz mój mąż. Jeździliśmy z skrzynią manualną i mamy co do tematu porównanie. Wiadomo, że jeżeli ktoś chcę poszaleć to polecam manual, a co do automatu jest wygodny, aczkolwiek i nim można szaleć wyłączając ESP :) _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Re: O skutkach terroru politycznej poprawności na przykładzie wpływowego lobby |
Witam. Chciałabym sie dowiedziec cos na temat Specjalistycznego Centrum Pediatrycznego " Alfa " w Łomży. Własnie mam tam umowiona wizyte z dzieckiem pierwszy raz Jaka jest wasza opinia na temat tej przychodni, jacy lekarze tam pracuja i wgl jak tam jest
|
|
Polecam Alma Mater , odradzam British Academy. :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |