Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ekspertyza dot. Bolka |
o to coś dla mnie :) he he he a co mam robić.?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ekspertyza dot. Bolka |
pomyłka dwie obroże miał na sobie
|
|
Marazm marazmem, ale ja głosowałem, głosuję i będę głosował! :) przynajmniej będę miał czyste sumienie. A może niech jakiś informatyk napisze szybko program do automatycznego głosowania? ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w Różanie :) Big Cyc 06-08-2011 19:00
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pani beata w tym samym budynku co marzenie:) Waśi fryzjerzy sa dobrzy ale ten jest lepszy;]
|
|
to jak niechcesz się spowiadać to nie pewnie znalazła sobie nowego męża o a widziec jej niewidziałam ale kontaktowałam się z nią tel
|
|
no bandziory co taka cisza
|
|
już ją puszczam tylko się odświeży trochę
|
|
Służy mi ponad 7 lat i nie narzekam. rudy błazen z druhem
|
|
;-))witam
|
|
Łącze się z Toba w bólu... [*]
|
|
Pierekaczewnik Może masz rację ,ale jakoś dziwnie teraz ;) _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Nie ma fachowców od mercedesa, tudzież od volvo i wielu innych marek, albo ktoś się zna na mechanice i elektronice, albo nie.
|
|
Podbijam temat, gdyz w/w apteka, oraz Apteka na Dwornej i ta w Stokrotce maja ostatnio bardzo drogie tabletki :/
|
|
Czy dostane w Lomzy, w jakies aptece Yasminelle pozniej 40 zl?? Zawsze placilam max 38 zl, a teraz ceny zaczynaja sie od 46 zl :/
|
|
To znaczy że dzieci też też zaginęły? Bo jeśli były do niego przywiązane...
|
|
blueline12 idź do Warki i zrób eksperyment; zmierz krokami odstęp pomiędzy filarami podtrzymującymi strop. Teraz dla Twojej wiedzy; wielkość stołu do snookera 178x356 cm, niezbędna powierzchnia pomieszczenia do swobodnej gry 468x646 cm. Problem braku stołu do snookera w Łomży wynika raczej z czystej kalkulacji właścicieli klubów, przeciętny stół snooker-owy kosztuje prawie tyle co dwa stoły 9 ft. i zajmuje niemal dwa razy taką powierzchnię lokalu. Co za tym idzie cena godziny gry na stole do snookera musiałaby kosztować dwukrotnie więcej niż na stole 9 ft. Przy naszych łomżyńskich warunkach to 24-28 zł. Wystarczy obejść kluby w naszym mieście i zobaczyć jakie jest zainteresowanie bilardem aby zrozumieć dlaczego długo jeszcze nie powstanie prawdziwy klub snooker-owy.
|
|
Witam Mysle ze jesli chce sie bardziej zadbac o silnik i go nie nadwyrezac,to lepszym rozwiazaniem bedzie automat.No i ta wygoda w korkach.Szczegolnie teraz w naszym miescie.Nie uwazam ze jest to rozwiazanie dla leniwych.Ludzie przez caly czas daza do komfortu a automat nim jest.Skonczyly sie czasy gdy krazyly opinie ze jest to awaryjne i w razie zepsucia trzeba zagladac ostro w kieszen. Przy dzisiejszej technologii wystarczy na czas wymienic olej w skrzyni i zapomnijmy o jakim kolwiek problemie. Przy manualu mozemy pozwolic sobie na nute szalenstwa. Zmieniamy bieg kiedy to my tego chcemy,a nie automat. Mozemy bardziej wkrecic silnik na obroty a co za tym idzie,poszalec. Tak wiec wg.mnie wolalbym osobiscie jezdzic automatem. Wyroslem juz z ruszania z piskiem z pod swiatel,zreszto teraz na takiego krewkiego kierowce patrzy sie juz raczej z politowaniem. Milego dnia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |