Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SLD: Kolesie sypia kolesi |
To... to zwykły matoł jest:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SLD: Kolesie sypia kolesi |
No co Ty. Z moją dziewczyną szans by nie miał ;)
|
|
CO wy pieprzycie za smuty z tymi pierwszymi drugimi ze najlepsze szkoly!!!!! Nie ma jak to drzewna tam sie chodzi jak na wakacje posiedziec posmiac sie a nie zamulać sie na lekcjach i sie podniec jeszcze tym !!!!! Młodość przeminie i trzeba korzystac ;)
|
|
no ja byłbym bardzio wdzięczny zeby ktos to zgral na kompa i opublikowal na necie:P -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Byłem, widziałem, to jest zboczone ;-) Abcd przyprowadź dziewczynę dla Drania (tylko nie swoją), zobaczymy co on zrobi ;-) aby walka nie była zbyt erotyczna ;-)
|
|
blabla-- Tralala apostata
|
|
TRALALA KONIEC TEMATU MADAFAKA NIE MA TU JUŻ NICZEGO KTO TERAZ WPISZE HASŁO TEN FRAJER POZDRAWIAM Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
I co qrwa znaleźliscie jakąs fote szalika ŁKSu z szalmi Lecha i Cracovi i co z tego czy to zaraz musi cos znaczyc.
|
|
Podobno jest zalecenie ab nie brać ptaków do ust (dotyczy kobiet i niktórych mężczyzn) ;-) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wlasnie. Czas uswiadomic ludzi co popieraja :> Ale prawda zawsze byla bolesna... I teraz ponownie krzykacze krzycza, by uciszyc swoje sumienia, bo albo maczali sami palce w krwi dzieci albo popierali i promowali. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Ja znam i co ??
|
|
Jadłem a jakże :). Alboteż dużego leszcza jeszcze ciepłego, tak uwędzonego. Niebo w gębie.
|
|
nie. to nic nieznaczy.jak SxxxK napisał że to w NY to znaczy że Łomża jest troche rozpoznawalna, nawet w krajach zagranicznych!!!
|
|
Malachit: Masz rację. OSM Piątnica nastawia się tylko na serek wiejski i mało ją interesuje to, jakie są potrzeby rynku lokalnego. Ciekawy jestem tylko na jak długo pomysł z tym serkiem im wystarczy? To po pierwsze. A po drugie, skoro większość zakładów i kupców wychodzi z takiego założenia jak OSM Piątnica (każdy dba o swoją własną d...) i kalkuluje co im się opłaca a co nie, nie bacząc na klientów... To ja również nie muszę się martwić o ich zyski. Skoro dla mnie warto się wybrać do jakiegoś wielkiego marketu, do innego miasta, i tam zrobić zakupy, które zostawią mi trochę grosza w kieszeni, to proszę aby "nasz lokalny rynek producentów i kupców" i krzyczał abyśmy zaopatrywali się u nas i ich wspierali.
|
|
Teraz ludzie karani siedzą za biurkiem a nie za kratkami :) apostata
|
|
powiedział by jej: "nieprzejmuj się" - w końcu to byłoby "jego" dziecko... hehe... Popieram twierdzenie, że aborcja nie może być stosowana jako metoda antykoncepcji, popieram jeszcze bardziej to, że w szkołach powinno być wychowanie seksualne z prawdziwego zdarzenia, prowadzone przez prawdziwym fachowców a nie "zakonnice w przebraniu". Powinny być ogólnie dostępne środki antykoncepcyjne, a nawet częściowo refundowane (taniej jest dopłacać do tabletek antykoncepcyjnych niż utrzymywać niechciane dziecko w ośrodku opiekuńczym).
|
|
no ale chyba lepsza kaczka czy tam kaczor jako głowa państwa niż pajacyk o śmiesznym imieniu co się nawet wysłowić nie potrafi(sepleni) i kiedyś tam niby podobno pracowal na wysokościach:D hahahahaha apostata
|
|
Po pierwsze to pewnie za puszczanie takich filmow szybko by ktos beknal w sadzie. Po drugie nie wiem jak niby nalezaloby odwrocic uwage dziecka od calego rynku. A co z dziecmi w wieku szkolnym, od lat 7 wzwyz? Raczej podrozuja juz same do szkoly i kto ma ich uwage odwracac? I wogole czemu ma to robic? Wedlug mnie pokazywanie takich tresci dzieciom jest niezgodne z prawem. Zreszta o ile sie nie myle autor wystawy w lodzi zostal skazany przez sad na 40 godzin prac, wiec sad uznal ze wystawa zgodna z prawem nie jest, tyle ze wyrok raczej niewysoki.
|
|
A więc krótko-niektórzy mają tendencję do traktowania kobiety jako "macicy i obudowy". Nie raz słyszałem od tych "świętoszków", że to zgwałcona sobie winna bo prowokujaco się zachowywała. Problem aborcji to nie problem techniczny, ale problem wychowania ludzi, problem opieki i pomocy itd. Każdy, kto chce to załatwić siłowo (zakazem) jest głupem i ignorantem. Takie plakaty są tego przejawem bo przynoszą więcej szkody niż pożytku. Można by w -tej logice- pokazywać na plakatach zarzynane zwierzęta, aby zmniejszyć "zdrowotnie" spożycie mięsa. Przeciwnicy aborcji powinni być za rozpowszechnieniem środków antykoncepcyjnych (logiczne przecież), a jednak nie są - bo to durnie i ignoranci. A znana sprawa trgedii łomżyńskiej matki, której odmówiono badań prenatalnych bo lekarz ją oszukał chcąc ukryć prawdę- kto jej potem pomógł? Czy ten zblazowany bigot- doktor? A może który z tych "bogobojnych moralistów'? Pewnie nikt z nich. A powiedziano: nie osądzajcie, abyście sami nie byli sądzeni. apostata
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |