Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Były poseł Samoobrony, skazany za gwałt, szefem klubu Gazety Polskiej |
No ja mam cichą nadzieje i wielką motywacje do tego że gdzies sie załapie,jestem silną osobą i przykładam sie z wielkim entuzjazmem do tego co robie:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Były poseł Samoobrony, skazany za gwałt, szefem klubu Gazety Polskiej |
ja też przerobiłam kilku w łomży i powiem że leończak- nie, rumiński -drogi, wojska p. -słyszałam że z moją rasą nie ma doświadczenia i kilka psów zeszło z tego świata, a co do ul.krótkiej to- tak, ale tylko w ręce p.Wojtka, uważam że wet z zamiłowania, ma wiedzę i podejście do zwierzaków, wiem że jest też w białym klinika gdzie za wizytę płacisz 30zeta i umawiasz się na konkretną godzinę każdy lekarz jest od czegoś innego więc mają ogromne doświadczenie, ponoć warto ludzie z łomży tam jeżdżą
|
|
Witam szukamy sponsora na stroje do Miejskiej Ligi Piłki Nożnej. Jestesmy w 2 lidze i walczymy o awans do I. Wiecej informacji, osiagniecia i szczegóły pod numerem gg:4983241 badz e-mail: srwezel@o2.pl
|
|
....
|
|
jak już pisałam, co kto lubi ;) W dniu 7 sierpnia 2011 r. odbędzie się festyn w Sierzputach Starych. Rozpoczęcie o godz. 18:00. W programie przewidziane liczne atrakcje. - wstęp wolny - zabawa taneczna "pod chmurką", grać będzie zespół AMOR - w programie przewidziane są liczne atrakcje info z http://www.lomza.powiatlomzynski.pl/index.php?wiad=250
|
|
W niedzielę 21 sierpnia 2011r. w Osowcu –Twierdzy odbędą się BIEBRZAŃSKIE TARGI TWÓRCZOŚCI I SZTUKI LUDOWEJ. Organizatorem targów są: Biebrzański Park Narodowy, Gminy Biebrzańskie, Towarzystwo Biebrzańskie i Osowieckie Towarzystwo Fortyfikacyjne.W programie przewidziano prezentację i sprzedaż wyrobów, występy zespołów artystycznych, projekcję filmów przyrodniczych i inne atrakcje. powiatlomza.pl
|
|
z kominkowego bloga: "Jeśli masz Orange na kartę POP i zero złotych na koncie, a chcesz zadzwonić do innej osoby, która jest w Orange (również w abonamencie) to przed wybiciem numeru wpisz trzy dziewiątki. Przykład Jest numer 123 456 789 Przy zerowym stanie konta nie połączy cię. Wybij w telefonie 999123456789 Sprawdziłem to na sobie dzwoniąc najpierw na swój drugi numer, a potem na numer mojej byłej, sprawdziła to koleżanka Justyna, która dała mi cynk i jej kolega. Ręczę zatem swoją wiarygodnością, to nie jest prowokacja i jutro nie napiszę wam, że to tylko żart, choć z drżeniem serca puszczam ten tekst, bo tu może być jakiś haczyk." reszta na http://www.kominek.tv/2011/08/jak-za-darmo-dzwonic-z-orange/
|
|
Zawody Kapslowe w Kolnie 04.08.2011 Przypominamy o jutrzejszych (04. sierpnia) wyścigach kapslowych Tour de Kolno! Spotykamy się przy fontannie na placu zabaw przy ul. M.Konopnickiej o godz. 11:00. Do udziału w grze zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych! Dobra zabawa gwarantowana!
|
|
wiem ze za 59zl jest super lacze IST i prawdopodobnie na to sie zdecyduje ostatecznie. Szukam jednak sposobu tanszego i bez umowy jesli bylaby taka mozliwosc. Najchetniej z kims na polowe takie lacze.
|
|
Czy w Łomży można gdzieś kupić koła do wózka spacerowego-duże pompowane?
|
|
czy ktoś widział małego pieska mam małe dzieci a one są do niego przywiązane i bardo zależy mi na odnalezieniu go. Proszę uczciwą osobę która ma pieska w domu o oddanie
|
|
http://kadry.infor.pl/forum_watek/309704,397,rozpoczal_sie_nabor_do_policji.html
|
|
robciu Po japońsku ;) hehe
|
|
Na razie na chwilę zajrzałam ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Widzę , od razu poznałam ,że to Ty ;) hehe
|
|
http://szczepan88.wrzuta.pl/audio/7VLAytoqpFD/ostr_zapomnialem_tytulu
|
|
|
Wczoraj wieczorem wyszła z forum i dotychczas nie wróciła .:( Może ktoś ją widział lub o niej słyszał ??? Za każda info z góry podziekówki :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
oooooo nareszcie Holy Water zagra w Łomży!
|
|
a no to pól biedy :) znaczy że zyje :):) Ale dziś sie z nią kontaktowałaś czy wcześniej ?? Bo wczoraj jeszcze na forum była.
|
|
To jest zwykłe odwracanie kota ogonem. Ludzie wiadomej proweniencji kupują "Yorki", "Buldożki", czy ostatnio "Beagle". Nie mają pojęcia o wychowywaniu dzieci, a co dopiero o rasach psów. Mają różowe tipsy i jeżdżą VW "w dizlu". I dla takich oto bęcwałów istnieją "hodowle" psów bez rodowodu, po rodowodowych rodzicach. Jeżeli jeden z drugim tego nie potępiasz, to ... ci w oko, możesz mieć własne zdanie. Ale nie p..., że to fajne, a psa może mieć każdy. Pozdrawiam.
|
|
heheh dokładnie;-)Będę opowiadała ..opowiadała...opowiadała aż oczka zamkiesz w cudownym śnie;-)
|
|
Ooooo matko !!!!!!!!!!!!!!!!!! ale mnie czeka rozkoszna noc :):):)):):) To ja juz lecę się ogarniac i przygotowac łózko :):):) urbi et orbi !
|
|
adamos to może Ty nie odwracaj kota/psa ogonem i odnieś się chociażby się do linku powyżej? Czy może tego nie potępiasz, bo co z tego, skoro jest papierek, a co z psem się dzieje to nieistotne ;) Nie masz na to nic do powiedzenia, to od razu najeżdżasz na wszystkich, którzy się z Tobą nie zgadzają i jeszcze jakieś durne teksty o wychowywaniu dzieci, vw itd. Ludzie wiadomej proweniencji? Zapewne miał na myśli morderców, dresiarzy, pedofilów, żuli spod sklepu i pracowników urzędu skarbowego. Fakt, nie ma co się wdawać, bo widać w tym towarzystwie jakiś kult papierka, snobistyczne fanaberie ;)
|
|
Witam Ja polecam Internetię która ma siedzibe w Łomży na Piłsudskiego. Tez mieszkam w Konarzycach i od roku korzystam z ich usług. Jak na razie jestem zadowolona z ich usług. urbi et orbi !
|
|
to leć i do zobaczonka;-))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |