Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czemu tak cicho? |
no co Ty?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czemu tak cicho? |
do mazimo pozdrawiam
|
|
a na co ci on
|
|
on?pomaga mi to bandzior
|
|
Nic nie widzę, co konkretnie wpisać w google? Albo podajcie linka.
|
|
Czarna kimala wczoraj z jakims ,bumem' spod Sezamu,byl z tatuazem na lewym jadrze i teraz go poszukuje. PS.Gdzie jestes Czarny Ali Babo?!
|
|
CZY KTOŚ WIE GDZIE ON JEST
|
|
Czy Wie Ktoś Czy Da Rade Przejechać z Łomży Do Poniatu ??
|
|
no i ja wczoraj póżno zasnełam ale za to wcześnie wstałam:-)
|
|
Dran Nie spotkałes sie, bo niby czemu miałes się spotkać? To raczej nie jest proceder, o którym głośno i każdy wie. Poczytaj sobie fora hodowców, pojeździj na wystawy, porozmawiaj z ludźmi z "branży" to dowiesz się różnych ciekawych rzeczy o hodofflach i tym, co się tam wyrabia. Widziałam tylko zdjęcia suk, na szczęście nie na zywo, bo straszny widok, o których napisałam, więc nie są to moje wymysły. Nie tylko lewe pseudohodowle tak robią, te legalne też. Nie będę wymieniać z nazwy, ale wśród hodowców wiadomo, kto sprzedaje psy na czarno i to często chore. I te "hodowle" maja stronki w necie, na których się chwalą "osiągnięciami", płacą składki w Związku. A tylko "przypadkiem" co roku zmieniają nazwę...
|
|
ta da rade przez bydgoszcz najlepeij
|
|
madziara Zawsze wcześnie wstaję ,dzisiaj się ,źle czuję .... Migrena , mało mi głowy nie rozsadzi :( Później zajrzę ,miłego dnia Wszystkim życzę :) rudy błazen z druhem
|
|
To są tylko przypuszczenia, że siostra zabrała jego ciało na Łotwę, dowodów na to nie ma.
|
|
Program „Łomżyńskich Wieczorów Kabaretowych 2011” 05.08 – Zespół Studio BAND (Łomża) Kabaret LIMO (Gdańsk) 12.08 – Agnieszka ŻEMEK (Łomża) Kabaret NUMER DWA (Białystok) Kabaret FUN FATAL (Białystok) 19.08 – Zespół DE FAKTO (Ostrołęka) Kabaret KUZYNI (Kraków) 26.08 – Zespół HOLY WATER (Łomża) Kabaret BABECZKI Z RODZYNKIEM (Zielona Góra)
|
|
P.S. Link jednak powinien być skierowany bardziej do oli i adamosa, bo MMonika przyznała, że nawet w tych wspaniałych legalnych hodowlach tak się dzieje. No więc skoro tak, to po co mieszać z błotem tych pseudo i bezkrytycznie chwalić legalnych? Wśród "pseduohodowców" też z pewnością jest wielu, którzy dbają o swoje psy, mimo, że nie mają one papierków. A rzeczy typu rasa, rodowody itp wymyślił człowiek i psu nie jest to do szczęścia potrzebne, ale zupełnie co innego.
|
|
|
ja nie wiem tak samo jak ty heh
|
|
A jest jakiś nowy sklepik ? rudy błazen z druhem
|
|
dwie smycze?
|
|
Aneta275 można coś pomyśleć ale skąd wziaść reszte dziewczyn,ja narazie z łomży znam bardzo mało osób,wiedz nie mam nawet co się pytac:/
|
|
O czym wy w ogóle mówicie? Kto chce palić ten będzie palił i nikt mu nie zabroni. I bez sensu jest ta wasza krytyka, która do niczego nie prowadzi. W dzisiejszym społeczeństwie ponad połowa ludzi coś bierze.. Są to ludzie, których mijamy na ulicach, w sklepie, w szkole, w aptece ! WSZĘDZIE ! I zamiast się z tym chować, bo to było jest i będzie, to powinni ułatwić tym wszystkim ludziom życie i zalegalizować to. I to wcale nie prawda, że ci ludzie są ćpunami.
|
|
tez polecam Retro
|
|
Co wy macie do Śniadowa? Artur xxxx To jaki chcesz ten festyn to pomyślimy jeszcze coś.A na razie możesz się tylko pocieszyć Wieczorami Kabaretowymi.Limo będzie wymiatał z Leszkiem na czele ;)
|
|
tak jest na wyszyńskiego ... Byłam dziś, można coś znaleść... Ceny w miarę, bo w niektórych używakach to kosmos!!! Np na prymie w dniu dostawy ok 40 zł za kg!!! albo w tym koło białostockiego naprzeciwko PKO - tam to szok!!!, jest jeszcze maskarada gdzie za byle jaką szmatkę z plamami lub dziurami 18 - 25 zł
|
|
wszystko sie zgadza tylko tak jak TY mysla pozostali ludzie w Lomzy, ze po co maja sie zajmowac meska siatkowka gdzie trzeba na dzien dobry wlozyc mnostwo pracy za swoja satysfakcje i na poczatku wyniki bylyby wielka niewiadoma... mysla tak rownierz inni wiec po co w takim razie na forum marudzic ze nikt nic niezrobi w Lomzy skoro kazdy ma inna opcje wygodniejsza, praktyczniejsza, przynoszaca lepsze korzysci przy mniejszym wysilku pracy... kto madry sie w Lomzy zajmie meska siatkowka??? no wlasnie... NIKT... i mamy bledne kolko... ;) nikt niechce odwalic czarnej roboty a jak sie cos zacznie dziac to bedzie 10 madrych ktorzy beda wiedziec co z tym zrobic dalej :P
|
|
robcio Głowa jest na swoim miejscu ;) Migrena przeszła jak ręką odjął :) *SUN* Korzystaj ze słońca dopóki jest ;) Pozdro :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |