Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Duda stoi tam gdzie ZOMO\" - takie komentarze można przeczytać na wpływowych prawicowych portalach i usłyszeć z ust ważnych dla tego środowiska komentatorów. |
również polecam. Inni potrafiią (a czasem i nie) tylko nabić. Natomiast Pan z Ogrodowej potrafi nabić, odgrzybić, dziurawą załatać a uszkodzoną naprawić. Korzystałem z usług więc wiem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Duda stoi tam gdzie ZOMO\\\" - takie komentarze można przeczytać na wpływowych prawicowych portalach i usłyszeć z ust ważnych dla tego środowiska komentatorów. |
Za 50 zł to można kupić sobie oryginalną rakietkę typu Donic, a te gówno ze sklepu sportowego się nie nadaje. I niech mnie cmoknie ;)
|
|
Re: \\\"Duda stoi tam gdzie ZOMO\\\" - takie komentarze można przeczytać na wpływowych prawicowych portalach i usłyszeć z ust ważnych dla tego środowiska komentatorów. |
zdjecia zostaly wczoraj usuniety, pewnie redaktorek dowiedzial sie ze internauci go znalezli nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
http://odkrywca.pl/kpt-raginis,658579.html
|
|
robciu Dzień dobry :) Kalesonowi też się coś od życia należy , lubię forum ,ale co za dużo to niezdrowo ;) *SUN * Dzień dobry :):) madziara WITAJ :):):) Zaraz ogarnę nowy temat ;) hehe
|
|
żeby ożywić starówkę powinni odremontować hale targową, przywrócić tam taki park jak był 25 lat temu, niekoniecznie "dokładnie" jaki był, ale żeby było miejsce na ogródki itp. a nie mamy na "starówce" plac czerwony- rownie dobrze mogliby tam namalować linie i parking platny zrobic ;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |