Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Policjanty ze Śląska bezczelnie nie chcom jeździć na miesięcznice. |
Nie bardzo wiem czego stowarzyszenie "wizna 1939" szuka na Strękowej Górze bo chyba nie szczątek Raginisa. Nie jest tajemnicą, że został pochowany gdzieś na Łotwie. Niedługo po śmierci, jego siostra w porozumieniu z Niemcami, przewiozła ciało w rodzinne strony. http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adys%C5%82aw_Raginis Resztę pozostawiam bez komentarza. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Policjanty ze Śląska bezczelnie nie chcom jeździć na miesięcznice. |
Powiedz mi co czujesz kiedy widzisz krew Czy zamykasz oczy, by nie widzieć zła Świat bez kar, świat bez wad - to sen I jak ptak, nieba blask - piękny sen ;) http://www.youtube.com/watch?v=l1fDlEyJ3_o&feature=related DZIEŃ DOBRY :)
|
|
zmień adres e-mail i po sprawie a zresztą skad pewność ze podany adres jest twój? oni tej pewności nie mają, nie wysylaj im listu bo zdobeda twoj prawdziwy adres najlepiej 0 kontaktu z nimi
|
|
tak trzeba pojechać na Olszyny do Kownat a z stamtąd do Poniatu pozdrawiam
|
|
madziara hej nie nie wyspałam się a do tego humor mam zwalony na maxa i chodze tak zła że yhh szkoda gadac... kalesony zdrówka oby ten przebrzydły ból ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
...
|
|
na starym pkaesie jest sporo miejsca i na górze więcej miejsc parkingowych a w który piątek będzie ten kabareton nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Camel83 Z tego co słyszałam w Hali ma powstać centrum Kulturalno -informacyjne ;) A "czerwony plac " ma być w stylu w jakim wyremontowane są ulice Długa i Farna .Cierpliwości ;) znajomy88 Pierwszy Łomżyński Wieczór Kabaretowy już w ten piątek :)
|
|
jak ktoś cos bedzie wiedział to piszcie na meila WolejkoMonika@interia.pl, dziewczyna zbytnio się nie wykaże grając z facetami jedyną umejętnościza ktorą może zaprezentować to odbiór silnych ataków facetów,bo sama zaatakuje słabiej szczególnie na wyzszej siatce:)
|
|
se ćpajta i innym dupala nie zawracajta
|
|
Tak to prawda,,trzeba sie nachodzić ale ja niewiem gdzie tu isć i z kim rozmawiać:)
|
|
Na szczescie ni polowa jak bylo wspomniane. Gdyby byla to polowa to narod polski postrzegany bylby jak panstwo cpunow.Nie sadze czy w np.Unii, czy gdziekolwiek postrzegani bylibysmy jako narod wiarygody jesli ,polowa' chodzi na chaju?! PS.O CZYM TE PIERDOLY CO PONIEKTORYCH! CHCECIE,TO PALCIE,CPAJCIE,WACHAJCIE! Nie wciagajcie w to gowno ,mlodej ratorosli'! Jak ,oni' by patrzyli(raczej zdziwieni) na takie dorosle? podejscie ,pojebow'!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |