Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaja jakies! 5000zl nagrody za zwolnienie sprzątaczki |
idrobnomieszczaństwo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaja jakies! 5000zl nagrody za zwolnienie sprzątaczki |
dobre
|
|
poka te fotki
|
|
a to dobre od kasiulex
|
|
napisz jeszcze raz prostym jezykiem
|
|
ja też ale na jutro normalne u mnie,sos do lasagne
|
|
freszka Freszka OK :) W piątek ma być bezchmurnie 25 Stopni ,wszyscy mogą przyjść ze skarbami swoimi ;)
|
|
Admin tego forum chyba celowo pozwala na takie cyrki żeby przyciągnąć więcej ludzi, ale to się robi niesmaczne i absurdalne. Dożywotni ban dla czarnej..., bo czytanie powyższych idiotyzmów wzbudza nawet nie śmiech, ale odruch wymiotny. To nie rynsztok, gdzie można bezkarnie wylewać kubły pomyj na kogokolwiek i szkalować dobre imię firmy, nazwiska itd. Nie jestem w żaden sposób związana z żadnym Pawłem z navary ani nic z tych rzeczy, ale nóż mi się w kieszeni otwiera czytając ten bełkot!!! rudy błazen z druhem
|
|
Camel83 Wieczory Kabaretowe to kameralna impreza .... Byłam w tamtym roku w każdy piątek było mało ludzi , na Muszli nie ma zaplecza logistycznego . Muszla jest wymarzonym miejscem na duże imprezy , koncerty ,a władze miasta powinny pomyśleć o zrobieniu zaplecza scenicznego z toaletami i garderobami . Anatol M.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |