Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Setki tysięcy w ulgach dla biznesmenów" |
forpol co ty wygadujesz o Panu instruktorze z Wyszynskiego. Cwiczylem tam troche czasu i nigdy nei mialem problemu z ty Panem, wrecz przeciwnie zawsze byl chetny do pomocy. Moze to nie w panu tkwil problem tylko w Tobie ;) ??!! ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Setki tysięcy w ulgach dla biznesmenów" |
niema tam fotki :(
|
|
Bredzisz, dalej źle jest. ;P
|
|
no pan istruktor z wyszynskiego jest przemeczony bo zona mu dokucza wiem to z pewnego żródła
|
|
bosiek33 szczerze mówiąc ? emigruj z tego zadupia jak chcesz dobry internet bo tu ni ma :) JEŻELI KTOŚ TO WIDZI :D ZRÓBTA DOBRY NOWY INTERNET W ŁOMŻY PROSZEEE :D
|
|
Cała ul. mickiewicza jest zablokowana co sie kur dzieje
|
|
Tomek co zrobił? Poronił czy obronił?
|
|
Ta wystawa to pewnie na okoliczność rozpoczęcie pracy w sejmie naszego posła Jana Jaroty?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Było bardzo duże zapotrzebowanie na zdobywanie umiejętności pływania. Jednak na przeszkodzie w jej zdobyciu często stała niesprzyjająca pogoda. W 1923 r. zorganizowano dwie grupy nauki pływania, jedną dla pań, a drugą dla panów. Naukę prowadzili starsi wioślarze. W 1927 r. kurs nauki pływania społecznie poprowadził Beniamin Krauze. Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. ....................................... Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego
|
|
Jeśli szukasz dobrego gimnazjum idź na Bernata, tylko nie wiem, czy dasz sobie tam radę. Ja je kończyłem i wiem, że poziom jest bardzo wysoki. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
Nie jestem pewien, czy nie wystarczyłby jeden temat i kontynuacja go, aniżeli rozpoczynanie nowych wątków, w których mowa o tym samym?
|
|
Ale ty chcesz gry online ? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Brawo :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Bleeeeeeeee co wy ludzie robicire z tymi dziecmi ? _________________________________________________________________ https://simplicius76.substack.com/ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
jakis dobry internet by sie przydał
|
|
2 dni temu uslyszalem w radiu taka informacje! nie wiecie czy to prawda ??bo uslyszalem to akurat nie w Łomży!!! a nikt w Łomży o tym nie slyszal. pozdro
|
|
19-latek z Katowic postawił w sobotni wieczór na nogi policję drogową z kilku miast górnośląskiej aglomeracji. Uciekając przed policją uszkodził dwa samochody i złamał niemal wszystkie przepisy ruchu drogowego. Był trzeźwy, tylko nie posiadał prawa jazdy i uciekał dlatego, bo bał się konsekwencji za jazdę bez ważnego dokumentu. Narobił sobie jeszcze więcej problemów. Po prostu bezmyślność młodego kierowcy. Więcej limk poniżej: http://wiadomosci.onet.pl/1180387,11,item.html Pozdrowienia. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
jaka jest górna granica wiekowa
|
|
Myślisz, że to kogoś zainteresowało, jedynie Reaper kazał kierowcę wykastrować. Pozdrowienia. DiDi
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jesli czujesz sie na silach to nie ma zadnej.
|
|
Do Genii: górna granica wiekowa dla kobiety jest taka, że jak będziesz za stara (i brzydka) to nikt prawdopodobnie nie będzie chciał z tobą ćwiczyć ;-) Teraz poważnie: kobieta (zależy jaka) może czuć spory dyskomfort, ponieważ walka w parterze bardzo przypomona "macanki" i seks; jest dużo obłapiania, sapania i stękania. Bardzo często ręce lub głowa wędruja na piersi lub w okolice krocza ;-) Szczerze współczuję kobiecie która trafi na trening z samymi facetami ;-);-);-) choć kto wie, pewnie można się do tego przyzwyczaić a może nawet polubić?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Do Andrzej 1. Może powinieneś wystąpić z wnioskiem o zmianę daty urodzenia na datę o 9 miesięcy wcześniejszą .
|
|
Na szczęście nie widziałam tej wystawy. Podejrzewam, że i tak nie zrobiłaby na mnie większego wrażenia. Codziennie widzi się dużo gorsze rzeczy. A co na to wspaniała Młodzież Wszechpolska, która tak bardzo chciała ukarać kioskarzy za trzymanie na widoku pisemek dla dorosłych? Ładne młode babki ich odrażały a krew i inne świństwa nie?No jak dla mnie to wystawę zorganizował jakiś zboczeniec.
|
|
No, Pysiu, noooooo.............. _________________________--
|
|
Nie wiem czy to zbieg okoliczności a może zwykły przypadek ale oglądając zdjęcia te na forum i na stronie klubu zoila mi się w oczy wiśniowa lada Jakiś rok temu były na forum przedstawiane jej zdjęcia i właściciel się nią bardzo chwalił ze podobno nie bierze grama oleju jedno ze zdjęci mnie bardzo uroczyło ukazany jest na nim napis DOCIERANIE zachowany za tylnia szyba lady poznałem ja po numerach rejestracyjnych pokazanych na stronie klubu a po za tym reszta aut wygląda okej. Jak narzazie niczym nie szokują...... Oto foto http://img334.imageshack.us/my.php?image=ladaaaa5fz.jpg ![]()
|
|
Doszedłem do wniosku, że Rapida pokażę jak będzie na 102% fabryka. Narazie przyjadę Formanem:) Więc kiedy spot?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |