Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ja pie.dole!!! |
ten jej ex wygląda jak alfons ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ja pie.dole!!! |
pawel z navary no no on ma taki wyglad troche szajbusowaty,jak jakis łomżyński diler
|
|
on wygląda na zboka
|
|
ślepa by go nie chciała
|
|
ekipa od zioła/// a ojciec krzysztof jest z wami?
|
|
PAWLE Z NAVARY TO TWOJA PRZYSZŁOSC+PROSTYTUTKI NA PRZEMIAN Z GEJA_MI
|
|
BOI TREAZ O SWÓJ TYŁEK I CIO SPE_DALONY
|
|
PAWEL Z NAVARY BOI SIE TERAZ O SWÓJ TYŁEK I SPE_DALONY
|
|
KOMAX chyba powinien je mieć, przynajmniej wielki plakat na wiacie obok jest z reklamą, ponoć wszystko co zamówisz dowiozą, nie wiem czy mają aranżację myway akurat, nie zwróciłam uwagi. Ewentualnie w instalatorze na zjeździe mają spory wybór i też sprowadzają na zamówienie co potrzebujesz
|
|
PATRZE A TUTAJ PO IMPREZIE LEŻY WYMAMNŁANY GEY!KIJEM GO DOTKNĄŁEM, ! LEDWO SIĘ OCKNĄŁ , I ZACZĄŁ ROZGLĄDAĆ SIĘ ZA GEYAMI! I OD RAZU CHCIAŁ BUZIACZKI ROZDAWAĆ!
|
|
nie nosi majtek. a proktolog koszata poleca wzier_nikowanie koszaty w bytomiu
|
|
N I E N A W I D Z Ę G O !!!!
|
|
Firma może założyć mu sprawę sądową
|
|
always:-)
|
|
Grzybus tobie to juz gwózdz do trumny a nie degenerowac małolaty!
|
|
Megaobciach))) szewc bez butow chodzi???????????????????????? hahhahaha
|
|
Blagam, daruj... Po pierwsze, jesli ktos chce placic za "kundla" to co Tobie to przeszkadza? :) Pies z papierami tanszy niz bez? No to juz chyba prawdziwa rzadkosc... Zaden papier nie uchroni psa przed chorobami i smiercia. A ryzyko kupowania "kundla" nie jest takie duze, jak niektorzy chcieliby je przedstawiac. Tym bardziej, ze jak juz pisalem, hodowla zarejestrowana, psy wystawiane, wlasciciel weterynarz, ale Wy nadal wiecie swoje :) Mam wrazenie, ze jak juz sobie cos zalozycie, a fakty mowia inaczej, to tym gorzej dla faktow... Najpierw strona i przydomek mialy byc ta granica miedzy pseudohodowla i hodowla, teraz to juz za malo, teraz moze ktos za malo sie udziela w zwiazku, moze za malo sie reklamuje w internecie, moze jeszcze cos innego... Widze, ze granica jest bardzo plynna :) Sorry, ale nie kazdy ma az takie wymagania co do psa, tak samo jak sa pewnie ludzie, dla ktorych wszystko "ponizej" Ferrari, to nie samochod, a jednak wiekszosc jezdzi czyms znacznie skromniejszym i nie narzeka...
|
|
KOCHAM CIE PUCHATKU BARDZO BUZI BUZI ;*CHCE MIEĆ Z TOBĄ TYSIAC PUCHÓW ;8 BUZI BUZI:8 PRECZ!!!!!!!!!!BASTA!!!!!!!!!!VONT DO SWOJEGO ŻYCIA!BO JA Z TOBĄ ŚLUBU NIE BRAŁAM! PRECZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |