Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia |
Pewnie, że zaczynam i będę zaczynać, społeczeństwo trzeba edukować przez internet jeśli szkoła i rodzina tego nie zrobiła ;) Jeśli hodowla nie sprzedaje psów z rodowodami to nie jest hodowlą tylko pseudohodowlą (rozmnażalnią jak kto woli), co niestety niektórzy mylą. I moim osobistym zdaniem hodowla papierowa, sprzedająca psy cichaczem bez papierów również jest pseudohodowlą. Dran - nie sądzisz, że strona, którą podałeś jest co najmniej dziwna? Poza adresem nic mi nie mówi, może Tobie tak. Na pewno zniechęciłaby mnie do kupna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z okazji Świąt Bożego Narodzenia |
pawel z navary ma czesto mine jak taknuje w lomzy :'Puscilem okropnie cuchnacego baka cichacza. Ale zaraz bedzie afera...'
|
|
Wyliniała pantera Autor: robciu (---.204.121.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 31-07-11 17:11 żebyś ty była ładna i ciało miała piękne , to mogła byś pisać to znaczy krytykować kogoś tam,, ale jesteś taką jaką jesteś i nic jużtego nie zmieni.. nie możesz się z tym pogodzić i piszesz sama do siebie,, a to już jest poważna choroba,,,, TY MASZ CIALO PAWEL Z NAVARY MA CIALO KTO WAS CHCE?KTO?GEJ_E CWEL_E. HEHHEHHE
|
|
ty robciu wygladasz jak ten szczur pawel z navary z wielkim plaskim lbem hehehheh ryja to ona ma.......................przekonali sie o tym juz chlopcy w czerwonym b. hehehehehh
|
|
ona czyli pawel z navary
|
|
jak ty możesz mnie oceniać jak ty mnie nie widziałaś hahahahahaha!!! a ja ciebie widziałem na odloty.pl heheheheheheheheeeeee kto ciebie chce?? szczury ciebie omijaja!!!
|
|
Mozna gdzieś w Łomży w niedziele wymienić euro na pln?
|
|
jego stara to ku_rwa
|
|
stara babsko 150 cm smierdzace zakompleksione z obory co wpier..._ala kurczka i mysli ze to bogactwo na rynku hehehheh ale dziady
|
|
ty *********???? śmieszne co piszesz... hahahahahahahahahahahaaaaaaaaa celulit.. rudy błazen z druhem
|
|
W kauflandzie, nie wiem czy w dawnym polonezie jeszcze wymieniają.
|
|
a ojciec pawla z navary to stary siwy cwe_l
|
|
dziwię się jej, gdzie ona ma oczy zadawać się z takim
|
|
Uwazasz, ze cw_el z navary krzysztof b. nie dalby sie zlamac na torturach ? Nawet gdyby zagrozili, ze zabiora mu firme ?
|
|
czarna, miałaś czym pogryźć te gnaty z kurczaka po famelii p. z navary ???
|
|
no faktycznie mogl miec przy niej kompleksy - o wiele atrakcyjniejsza od neigo, w dodatku bogatsza i popularniejsza do ediego on nie mieszka w bialym a ja nie musze z nim byc
|
|
dzeci to sie ma z milosci
|
|
robciu Witaj :) Robcio kto dzisiaj wygrał Grand prix F1 ? Nogi bolą bo cały czas tańczyłeś ,nawet się nie spodziewałam ,że taki tańcownik z Ciebie ;)hehe Fajnie było ,faktycznie gorąco ;)
|
|
Hodowle psów Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 30-07-11 20:37 bokserki o ona widziała u swoich klientów ONA CZYLI OSTRA SUC_KA PWEL BIALO.....HEHEHEHEHH W BIURZE HHEHE
|
|
Hodowle psów Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 30-07-11 20:54 _maly_ Zobacz,jakie czasy.Suce w schronisku internet zalozyli NA SPOKOJNEJ JEST INTERNET?W OBORZE?SU_KA PWEL Z NAVARY MA INTERNET?HEHE
|
|
RYJA TO TY MASZ CWE_LU Z CZERWONEGO BORU LOLKU
|
|
Widziałam dziś frugo w sklepie NATALKA na ul. Szosa Zambrowska...
|
|
ty z odlotów.pl, w lomzy spalona jesteś. Nie będzie chętnych po takim wynaturzeniu tu na forum. Cała łomża się śmieje z inteligencji czarnuli :) Bedą się bali dzwonić, bo może też obsmarujesz na forum:) Lepiej miasto zmień. rudy błazen z druhem
|
|
że też cię pysk nie boli
|
|
pysk to ty masz cwe_lu z navary z płaskim ruskim łbęm
|
|
wiesz co pawle z navary? ge_ju na popersie wiesz co? najpierw zapytaj sie czy rozmawiam z cwel_ami jak ty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |