Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mierny, bierny...glab! |
DO TEGO EDIEGO DAJ MU NA MEFEDRON BO JAK SAM NAPISAL NAPADL NA MNIE BO BYL ZDENEROWANY.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mierny, bierny...glab! |
Ola - najlepiej jest sterylizować suczki 2, 3 miesiące po pierwszej cieczce. Ale jeśli chodzi o schronisko, trochę jest inaczej. Sterylizuje się suczki nawet przed pierwszą cieczką, kiedy szczeniaki podrosną do pól roku. Suczkom ciężko znaleźć jest dom (ze względu na cieczki). Wysterylizowane mają dużo większe szanse. Półroczne, wysterylizowane suczki rozwijają się prawidłowo, jak również zachowuja normalnie. Obserwuję to na tych sukach co nie poszły do adopcji i zostały w schronisku, oraz na tych suczkach co poszły do adopcji i odwiedzają schronisko. wolontariuszka Ewa
|
|
Marcin wracaj do przedszkola .
|
|
hahahahaa ja nie powiem w której Ty klasie jesteś nie będę Cię kompromitował ;)
|
|
1.Anglia 2.Ukraina 3.Polska 4.Czarnogóra 5.Mołdawia 6.San Marino Polska 0-2 Anglia Anglia 3-0 Polska Polska 0-0 Ukraina Ukraina 2-0 Polska Polska 3-1 Czarnogóra Czarnogóra 0 - 1 Polska Polska 2-1 Mołdawia Mołdawia 0-2 Polska Polska 5-0 San marino San Marino 0-3 Polska optymistycznie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Prostacki typ!!!!
|
|
kto to koo_rwa wogle jest ze moje piekne oczy go widza?
|
|
Śmieszny facet.
|
|
Mój pies jeżdził na dup_ie jak miał robaki...zajechal az do weterynarza
|