Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurtyna opadła, wyłania się naga prawda |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurtyna opadła, wyłania się naga prawda |
ze musisz go oddaac bo jedziesz do anglii z mezem
|
|
antek Witaj Antek :):) Żyjemy ponieważ pojawiliśmy się świecie , jesteśmy owocami miłości ......jak żyjemy zależy głównie od nas samych .Jeżeli mamy "dla kogo żyć " to mamy jakiś cel w życiu . Jest proza życia ,szara codzienność ,a najpiękniejsze są chwile i dla nich warto żyć :) Odpowiem tekstem Dżemu " Do Kołyski" Żyj z całych sił I uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam.... Idź własną drogą Bo w tym cały sens istnienia Żeby umieć żyć..... Jak na deszczu łza Cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa Może być najlepszą z Twoich chwil... http://www.youtube.com/watch?v=cdUi0Y5piAY "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
dziadka kalesony kocham sex.a ty co kochasz swoje wklejanki?
|
|
Doda wygląda dalej jak tania prostytutka spędzająca 15 minut dziennie na solarium a dziadka kalesony jak pani z solarium za kasa
|
|
Dostało się i mi tym razem ..... Szkoda Czarna ,ze tak piszesz
|
|
Tak to było do przewidzenia autor rewolucyjnych , śmiałych , wręcz nowatorskich rozwiazań komunikacyjnych na terenie naszego miasta nadal naczelnikiem wydziału. Lata doświadczen nabyte jeszcze za czasów PRL pozwoliły mu w cuglach wygrać konkurs . Czyli Pan Karwowski wiecznie żywy. Gratulacje dla pana prezydenta i dla Pan Karwowskiego . Nie powiem sto lat ale sto rond niech mu będzie w tym mieście i oczekujemy dalszych rewelacyjnych pomysłow jak dotychczas. Droga do przyszłości i nowoczesności stoi już teraz dla nas otworem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |