Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Forumowy POLITRUK przedłużył ważność ŻÓŁTYCH papierów? |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Forumowy POLITRUK przedłużył ważność ŻÓŁTYCH papierów? |
ale kibel w głowie.......zmień dilera babo.....
|
|
bless no masz rację , ja nie wchodzę na cudze konta osób których nie znam bo wścibski nie jestem, a takie poszukiwanie osób przez neta jak robi to Thomas kojarzy mi się z scamingiem fakem spamem i z stalkingiem i wirusami. Jak ktoś był ofiaro stalkingu to wie o co biega , ludzie są żałośni byle kogo zapraszając do znajomych byle kogo aby pochwalić się liczbą znajomych na nk pasebooku czy twiterze .
|
|
dokladnie darkwarez
|
|
heh trza by kiedys zawitac ino mac:] "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
do endo ty masz stolec na gornej wardze to prezent od cioci?
|
|
ola nie moge sie z Toba zgodzic - obserwuje to od 20 lat!!!!!!!!!!!!!!!!Czy u nas w Polsce wsiadziesz do autobusu ,tramwaju ,metra z psem rasy rotwailer???Nie!!!!!!!!!!! a tam tak!!!!!!!!!!!!!!! i co ??/ chodza bez zadnych kagancow!!!!!!!!!!!!!Ale!!!!!!!!!!!!!!!! nie poruszylas istotnego tematu !!!!!!!!!!!! ---wiem dokladnie ,ze weterynarze dostaja kase za leczenie zwierzakow -ale jaki r-k wystawia dla Urzedu Miejskiego ,to ich SLODKA TAJEMNICA !!!!!!!!!!!!na mojej dzialce kocica urodzila 4 kociaki - zajelam sie nimi, 3 rozdalam ale 4 musialam podleczyc ,chodzxi o koci katar. Znalazlam m-ce dla 4 , po utarczkach znalazlam lekarza ,ktory leczy bezdomne zwierzaki.Najpierw wzial na dobe , no.. niby dobrze ale po dwoch dniach to samo- wiec ja znow pojechalam aby dokonczyl leczenie .Wiesz co mi powiedzial?? -kot ma adres niech wlasciciel leczy!!!!!!!!!!!!!!! DOSTALAM BIALEJ CHOLERY -chyba za duzo ludzi bylo , bo ponownie zajall sie kotem--summa sumarum kot zyje i ma sie dobrze:)))poprostu zaleczyl a nie wyleczyl!!!!!!!!!!!!!!!!!(ale nie wiedzial ,ze trafil na takiego uparciucha jak ja ) "malpa" uciekla z domu do kotlowni :))) i do dzis ma sie dobrze:) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
adelante to co napisales to raczej do mnie bo bestia666 jest juz praktycznie po szkółce ,ale on mi nic na ten temat nie odpisał, także dzieki i za to . "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Nelli i co teraz?
|
|
nie kazdy zaglada do internetu przez forum mu nie pomozesz do gazety daj ale to i tak za pozno musisz jechac i oni dadza na nastpeny wtorek dopieero
|
|
napisz ze przyjazny dla dzieci tam go opisz ze taki cudowny napisz tylko ze to twoj pies byl nie pisz ze przybleda
|
|
hobbit wpadnę jak do żyje heheh... A tak z innej mańki kawałek killer tekst wokal u Lettermana zawsze graja emocjonalni killerzy:) http://www.youtube.com/watch?v=lOfjYc8jIJg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |