Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prawdziwe efekty tzw. \"dobrej zmiany\" |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prawdziwe efekty tzw. \\\"dobrej zmiany\\\" |
enya Może Algi jeszcze śpi ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kalisonki:-) już bliżej jak dalej:-)hahaha
|
|
kolonie w pomieszczeniu bez okien i klamek
|
|
dokładnie . ja nawet nie wiem dlaczego ADMINISTRATOR nie raguje
|
|
Niewiemxd na prostaków nie zwracaj uwagi jedyny sukces w życiu co mogą osiągnąć to obić komuś mordę , smutne ale prawdziwe .
|
|
W krajach, o których piszesz do pewnego momentu było podobnie jak u nas. Aż pewnego pięknego dnia uspano wszystkie zwierzęta przebywające w schroniskach powyżej jakiegoś okresu - nie pamiętam jakiego. Na ich miejsce zwieziono wszelkie zwierzęta wyłapane na ulicach. Właścicielom dano krótki czas na odnalezienie swoich zwierząt, a te, które zostały dostawały śmiertelny zastrzyk. Radykalnie, skutecznie, ale czy po ludzku? Sterylizacja kosztuje kilka stówek. Zwierzęta to tylko zwierzęta - nikt nie będzie w nie inwestował. Schronisko sterylizuje tylko kilka suk miesięcznie, ale to i tak sukces, są schroniska gdzie psy wręcz się rozmnaża i robi na tym dobry biznes.
|
|
Kolonie dla Black Lady Autor: Czesio (---.elomza.pl) Data: 30-07-11 11:49 kolonie w pomieszczeniu bez okien i klamek TAK PAWELKU BIALOBRZE.......I LODA CI ZROBIE STRECZYCIELU ZLODZIEJU ALFONSIE NAPISZ ILE RAZY POLICJA CIE ZATRZYMYWALA ILE RZAY BYLES POSZUKIWANY DO SPRAWY? NO PISZ TO? OK?STRECZYCIELU A TY EDIE GEJU MOGE NAS......C NA CIEBIE I WKOPAC CI DO RYJA.
|
|
WIEKSZOSC LUDZI TO BURAKI W TYM MIESCIEW DODA BURAK PUSTAK PLASTIK NIC WART. JA ZAZDROSZCZE JEJ ?A CZEGO JAJ JEJ ZAZDROSZCZE? MAM WSZYSTKO CO CHCE MIEC. MI NIC NIE POTRZEBA WIECEJ.
|
|
Polecam "Renate" nie pamietam jaka ulica ale jest to na końcu tej uliczki co hotel Gromoda(Stary Polonez) fajnie czesze i naprawde duzo nie bierze :)
|
|
pomozmy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |