Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
będą kary za propagowanie higieny osobistej |
do siwego ja nie mam kumpelek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: będą kary za propagowanie higieny osobistej |
druga fajniejsza, wydaje się bardziej nowoczesna i w ogóle ładniejsza
|
|
madziara Sobota to międzynarodowy dzień sprzątania ;) haha enya Nie widziałam Ciebie nigdy umorusanej ;) hehe
|
|
Hejka Lilo...a jak myslisz? :-)
|
|
do flexi dokladnie idioci
|
|
lilo Lilo nabieraj sił na wieczór ;)hehe Dobrego snu :) madziara To SUPER :):):) Ja też bardzo pozytywnie nastawiona do wieczoru , już nie mogę się doczekać ;) haha nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
piszę bo brak mi słów na głupotę i okrucieństwo niektórych osób. wczoraj pod klatką koło pizzeri na mazowieckiej leżał mały kotek, pewnie ktoś go wyrzucił. nie mam warunków żeby go zabrać do siebie, ktoś wyniósł albo zostawił mu trochę mleka, ale noc chyba spędził na dworze. dziś siedzi niedaleko pod samochodem na parkingu i dalej miauczy. jeśli ktoś by mógł go wziąć do siebie, to na pewno dalej tam siedzi. serce się kraja jak patrzy się na małego wyrzuconego kotka, a może ktoś akurat chciałby go przygarnąć..
|
|
PIENIEDZY JEJ ZAZROSZCZE?JAK ONA NIE MA PIENIEDZY MENAGER 50%Z NIEJ BIERZE I WSZYSCY PO KOLEI JAK Z DZIWK....I W BURDELU. TAKA PRAWDA KAZDY KORZYSTA ILE MOZE. NICZEGO JEJ NIE ZAZDROSZCZE.NICZEGO. A TAK WOGOLE WIESZ CO TY PISZESZ? TAK SIE SKLADA ZE JA NIKOMU NIGDY NICZEGO NIE ZAZDROSCILAM .
|
|
Niestety Łomża pomału spada;/ nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dokladnie palic glupa przed kompem im pozostalo ale idioci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |