Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dworzec sprzedany |
I NIE WIEM KTO MU DAWAL NA TO KASE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dworzec sprzedany |
A dzis piatek,rozloz szeroko krzywe kuspery, zaraz Navara tam zaparkuje. Tylko sie naoleiwij,bo ty tam strasznie sucha jestes. Navara sie miesci z otwartymi drzwiami,tylko kufer troszke wystaje. Takze Czarna,smigaj na myjnie do BP,wez prysznic i spac! KARALUCHY POD PODUCHY.
|
|
nudna łomża Autor: mazimo (---.torservers.net) Data: 29-07-11 22:24 Czarna,mam poważne pytanie do ciebie:Odpowiedz mi,co ty chcesz osiągnąć tym ciągłym oczernianiem tego pawła z navary,czy jak mu tam?Chcesz zemsty?Dziewczyno,poczytaj sobie to forum,nie widzisz ilu sobie narobiłaś wrogów,swoją agresją?Tak naprawdę to ty z tego pawła zrobiłaś ofiarę,tak do tego podchodzi większość osób na tym forum.Proszę nie wyżywaj się,tylko porozmawia PAWELKU OK. SPOTKAJMY SIE DZISIAJ NA MIESCIE JA PRZYJADE TY PRZYJEDZ I POROZMAWIAMY MOJA KOCHANA OFIARO P.B. OK?POKI JETEM TRZEZWA
|
|
Maruda, lód jest tu w zasadzie najistotniejszą rzeczą, ale szczegóły realizacji tego zadania, też mogą być ciekawe :)
|
|
nudna łomża Autor: lolek1234 (83.238.5.---) Data: 29-07-11 22:26 Pokażesz sie czy tylko bedziesz sie móńdrzyc w necie? Bez podpisu lolek moze pokazesz sie w realu ?
|
|
wiec lolek gdzie sie spotkamy?
|
|
To już obsesja.Nie jestem tym twoim pawłem.Ciekawi mnie tylko,co chcesz przez to osiągnąć?Proszę,odpowiedz mi normalnie.
|
|
zapraszam w real jak ci zalezy na odpowiedzi.
|
|
a prosic to mozesz tez w realu.
|
|
a co mam pisać???? :)
|
|
Więc gdzie?
|
|
każdy fachowiec, od j o . Z tylu opinii traf do dobrego lakiernika..., jeżeli dla jednego dobrze położonylakier to cytryna, a drugi na 1 rzut oka będzie wiedział gdzie było auto malowane. ruleta jak wacek.
|
|
pod
|
|
co tylko masz na myśli;-)
|
|
galerika stokrotka od tych drzwi gdzie nie parkowac pisze
|
|
o ktorej?
|
|
Ale ja nie znam twojego nr:GG.Możesz mi podać?
|
|
karateeeeeeeeeeeeee hehehehehehe powaga na TCM leci już Ma zowsze Łomża
|
|
jeśli chodzi o okulistów to raczej ciężko o wyleczenie w sposób inny niż operacyjny, niektóre wady się nie cofają, można je tylko korygować szkłami kontaktowymi bądź okularami. a ja osobiście polecam p. Grochowskiego - moich "minusów" mi nie wyleczył (bo niby jak miał to zrobić) ale zna się na robocie ;)
|
|
W Łomży chodzą pogłoski że jak nakleisz na bmw naklejkę " M3 " to ci doda 14 KM nawet !! + rekin na dachu to też 4 KM no i tjuningowy sportowy wydech to już z tym rożnie ale tak 350 podkręcisz !! więc pokręć się po sklepach doradzą ci towar z najwyższej półki !!
|
|
Podkręć obroty, ale o oszczędności w paliwie zapomnij, idzie, ale i 30 spali :) Silnika nie dotykaj.
|
|
dobra inicjatywa, popieram!!!
|
|
mam sie z nim spotkac?chce przyjsc do mnie
|
|
mam sie z nim spotkac na miescie czy zeby przyszedl don mnie? i czy mam sie wogole z nim widziec?
|
|
ale gdzie w tym barze? on chce romantycznie zeby bylo
|
|
tak sie sklada ze chlopak ma dlug i nie ma jak go oddac a co posuwa nie interesuje mnie to tylko po co chce sie spotkac?
|
|
to po co gada ze mna? na gg?
|
|
dokleić, każdy burak teraz potrafi :)
|