Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gigantyczna kara za rzetelne info |
Czy w nich można się kąpać ? Ktoś tam przychodzi wogóle ? Dawno tam nie byłem, a chciałbym wiedzieć. Jeśli sie nie myle to są tam dwa te stawy obok siebie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gigantyczna kara za rzetelne info |
i tak ma być
|
|
Czarna,mam poważne pytanie do ciebie:Odpowiedz mi,co ty chcesz osiągnąć tym ciągłym oczernianiem tego pawła z navary,czy jak mu tam?Chcesz zemsty?Dziewczyno,poczytaj sobie to forum,nie widzisz ilu sobie narobiłaś wrogów,swoją agresją?Tak naprawdę to ty z tego pawła zrobiłaś ofiarę,tak do tego podchodzi większość osób na tym forum.Proszę nie wyżywaj się,tylko porozmawiaj.
|
|
a ty pewnie przez rok dawałaś mu na to pieniądze, zarabiając jako prostytutka, tak?
|
|
Pokażesz sie czy tylko bedziesz sie móńdrzyc w necie? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Omania :) Po co ci peruka :) lato jest gorąco :) Będziesz sie parzyłą w główkę :( Napewno cos tam włosów ci zostało a jak by co to i ja trochę swoich użyczę :):):):) urbi et orbi
|
|
jedne z najlepszych polecam lovato, a co do andrzeja, jeżeli tak samo zakłada instalacje lpg jak naprawia auta, to radziłbym się dobrze zastanowić
|
|
do mazimo nie interesuje mnie to co kto mysli naprawde. PAWELKU TO GDZIE SIE SPOTKAMY?
|
|
Roberto nie sam a z nami;-) Marudo dawaj te włosy,już mam klej;-)
|
|
TY P.B.PYTASZ PYTASZ A JA NIE MUSZE ODPOWIADAC
|
|
PAWELKU JAK SIEDZISZ U STAREGO NA UTRZYMANIU NIE MASZ CO ROBIC W CIAGU DNIA MASZ DEPRECHE PO CPANIU TO CZYTAJ ZA MNIE OK? BO MI SIE NIE CHCE CZYTAC TOBIE MOZE TAK MI NIE BO TY TO NIE JA.
|
|
stokrotka od apteki
|
|
Spotkajmy się z nią, niech zobaczy ile tych od nissana przyjedzie, hehehehe
|
|
Może na muszli, bo może być widowisko nie mniejsze niż Doda, hehehehe
|
|
i sam masz byc jak bedziesz z kims odjezdzam w sekunde
|
|
pb idz do starego on ma w telefonie
|
|
to w jedwabnym są jakieś zalewy??? myslałam że tylko w stawiskach
|
|
36104900
|
|
hmmmm,,,, "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
masz to pisz ja jestem a twoj reflex gdzie sie podzial?
|
|
zaraz będzie wejście smoka na tcm... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ty ogłoś akcję, zbierz adresy ludzi, załatw odpowiedni samochód i wtedy akcja wypali :), bo na pewno wielu ludzi ma coś do oddania, Pozdrawiam.
|
|
sama prawda lolek
|
|
Co do pozwoleń to musisz wnieść opłatę za wędkowanie dla dzierżawcy wody. Dzierżawcą Narwi i innych rzek byłego woj. łomżyńskiego ( za wyjątkiem Biebrzy i Wissy) i 90% starorzeczy jest Gospodarstwo Rybackie Łomża. Wszystkiego dowiesz się na ich stronie http://www.grwlomza.pl/ A co do sprzętu to musisz zdecydować się jaka metoda połowu Cię interesuje ( spławik, grunt, spinning, żywiec itp.) W sklepie wszystko kupisz do ulubionej metody połowu, łącznie z zezwoleniem. Polecam też jakąś książkę wędkarską np. na allegro. No i połamania kija od taaaakich ryb :-)
|
|
z podpisem p.b. gwalciciel alfons czyni cuda na forum
|
|
przecież jesteś zwykłą kurwą
|
|
wiecie ze Autor: Pierekaczewnik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 30-07-11 00:21 przecież jesteś zwykłą kurwą PRZECIEZ BIALO .......RZESKI JEST ZWYKŁĄ KURW...Ą TAK?
|
|
nie próbował, ty to sobie wyobraziłaś
|
|
podobno liczy się lód, ale opowiedz, ty jesteś profesjonalistką:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |