Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"światła i postępowa europa\" zionie antysemityzmem i nikt nie reaguje! |
no ja też :) tylko wiesz , hmmm, żeby sobie ktoś coś tam nie pomyślał,,, heheheheheeheh
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"światła i postępowa europa\\\" zionie antysemityzmem i nikt nie reaguje! |
http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=59017 do p................ ucz sie od tego...............
|
|
Re: \\\"światła i postępowa europa\\\" zionie antysemityzmem i nikt nie reaguje! |
Nie mogę się podszywać za twojego alfonsa. Może napiszesz gdzie jest ci lepiej w Łomży czy w innym mieście?
|
|
Omania :) Mnie wystarczy zawołać i od razu jestem :) Nie potrzebnie się zamartwiałaś :( A włosów tez szkoda bo miałaś piękne :):) No i jak ty teraz wyglądasz ??? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Z PODPISEM P.B. ........................................................ A JAK CHCESZ A JAK MYSLISZ? JA JESTEM PIEKNA A TY BRZYDKI
|
|
http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=59017 JEMU ROB TO MOJ BRAT
|
|
Omania:) Po co Ci fryzjer ?? Z czasem włosy odrosna same :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
PiEnkność nocy, postrach dnia. ha aparat w lombardzie masz? _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |