Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
złe miejsce na takie hasło |
Ostatnio wielka torba zabawek poszła :-) Jeszcze nie raz się dołączymy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: złe miejsce na takie hasło |
z marudo powiadasz? :) co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
niom;-(
|
|
PRYSMITYWOW ZACOFANCOW
|
|
ja nie jem tego czesto cos dzisiaj mnie napadlo
|
|
PAWELKU CO Z TOBA ?
|
|
Piękna akcja Popieram ! Jak sami sobie nie pomożemy to ci zza biurek tyłka nie ruszą .
|
|
Do bestia 666 Na pewno musisz nauczyć się przysięgi, co jest łatwe, ale zaczynają się schody przy nauce przypadków użycia broni. Wiem, że w katowicach to trzeba było znać te przypadki z przecinkami. To tyle, Zawsze bliższe zaznajomienie się z ustawą o policji nikomu nie zaszkodzi
|
|
hmmm,, ja to bym się spił jak świnia, acz-kolwiek ..? no co by ci tu doradzić kochana,,, wiesz ty co?? :) weż ty z nim rozwód i znajdz sobie takiego co ciebie nie zostawi w trudnych chwilach,,,,,:) co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
akcja piekna... tylko chetnych do pomocy malo ; ) dlatego prosze o rozpowrzechnienie akcji po znajomych, rodzinie. dziekuje !
|
|
taaaaa better dobrze gada jego kamery napewno zlapaly wandala pewnie ta zamontowana w rogu lokalu atrapa oj better better czy ty dorosniesz jak tam biznes sie kreci na bilbordach mozna przeczytac ze 24h na dobe :D
|
|
nie brzuch mnie boli
|
|
Dyinx nagrałeś się na kamerę :) Autor: BRAK NICKA (---.elomza.pl) Data: 29-07-11 21:37 taaaaa better dobrze gada jego kamery napewno zlapaly wandala pewnie ta zamontowana w rogu lokalu atrapa oj better better czy ty dorosniesz jak tam biznes sie kreci na bilbordach mozna przeczytac ze 24h na dobe :D ALFONSEM JESTES?
|
|
ty nie dmujcham sie bez gumy dobra robciu nic nie wiesz na temat dmuchania itp. zejdz na inny temat ok/ ? u mnie nie ma dziurawych
|
|
nudna łomża Autor: Pierekaczewnik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 29-07-11 21:50 ale jak 5 razy dziennie lody kręcisz to może już przenikać razem z płynami ustrojowymi, pomyśl, hehehe do p......................................... z połykiem to robi twoja matka ............................ i nie wiesz jak jest.
|
|
Czarna to bedzie miala 40'C,na razie ma 38,7. Uszami jej miod poplynie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |