Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nawet Węgry honorują Tuska... |
nudna łomża Autor: robciu (---.204.43.167.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 29-07-11 20:50 mi się podoba moje miasto takie jakim jest... zawsze możesz wyjechać z łomży , jak ci się tak bardzo nudzi,,, ty co ja moge to wiem co ja moge.................. ale nudne jest to sie widzi jak sie jedzie samochodem tutaj nic sie nie dzieje....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nawet Węgry honorują Tuska... |
jakto nic nie ma ,,, ty jestes..
|
|
Czarnej ryj to i tak wyglada jakby sie z tamwajem zetknal, a zad z jego dyszlem. Wogole,cala jest jak po wypadku.Tam gdzie mieszka,powinni zrobic objazd,takim jest dramatem. Czarna ma sporo kasy bo jest Lesnym Ssakiem! A w miescie przyjmuje tylko niewidomych,bo im to jest wszystko,potwor nie potwor.
|
|
zdaje ci się tylko...
|
|
Wypadek w Bożejewie Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 29-07-11 20:56 Czarnej ryj to i tak wyglada jakby sie z tamwajem zetknal, a zad z jego dyszlem. Wogole,cala jest jak po wypadku.Tam gdzie mieszka,powinni zrobic objazd,takim jest dramatem. Czarna ma sporo kasy bo jest Lesnym Ssakiem! A w miescie przyjmuje tylko niewidomych,bo im to jest wszystko,potwor nie potwor PAWELKU SKARBIE MOJ CO CI STALO?
|
|
pawel chodz skarbie moj bo ci calkiem zarosna
|
|
wszędzie wieksze mniejsze miasta,,,
|