Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piotrowicz tworząc nowe prawo (faktyczny twórca) o sądach wiele się nie natrudził |
witam;-)Powiedz co tutaj się dzieje lady?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piotrowicz tworząc nowe prawo (faktyczny twórca) o sądach wiele się nie natrudził |
Jak już coś, to Panie Buraku, a gwarantuję ci, że mniejsza kicha przechadzać się po Łomży ze szczurem na smyczy, niż ustać przypadkiem obok ciebie w kolejce, heheheh.
|
|
Re: Piotrowicz tworząc nowe prawo (faktyczny twórca) o sądach wiele się nie natrudził |
doda tak byla ubrana? Autor: Pierekaczewnik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 29-07-11 20:30 Jak już coś, to Panie Buraku, a gwarantuję ci, że mniejsza kicha przechadzać się po Łomży ze szczurem na smyczy, niż ustać przypadkiem obok ciebie w kolejce, heheheh chcesz byc smieszny? juz jestes smieszny nie znam cie a loda mi robisz
|
|
Omanio wlasnie gdzie jest Twój mąż maruda? moz cos mu sie stalo?
|
|
i masz racje Omanio bo go nie widać
|
|
tylko ze ja zamowilam sobie alkomat i nie moge jeszcze pic nbo nie przyszedl mi jeszcze
|
|
bardzo
|
|
Omanio ja nigdy nie mysle optymistycznie 3/4 pesymistycznie bo tak jest lepiej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |