Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poseł Kołakowski kontra marszałek Dworzański |
a co chcesz którąś adoptowac????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poseł Kołakowski kontra marszałek Dworzański |
no własnie kto nie wiedział to sie dowiedział , a propo jazdy żeby jeszcze bęzyna była w łomży po 2zł za litr to było by całkiem ok.:)
|
|
Ptysiu91--------------->Forum ![]() rudy błazen z druhem
|
|
forum-czytelnicy (........)
|
|
mrs powiem tak: odwal się..słów mi brak na twoją głupotę. Od razu najlepiej kogoś obrażać prawda? I sam KRETYNIE przestan pieprzyc. Ja tutaj weszlam sobie pogadac a nie ogladac durne wpisy takich przygłupow jak ty. Ty obrazasz to ja tez. CHAM!
|
|
Nie Jan Miodek, ale Jerzy Bralczyk dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!, mam osobistego kierowcę i nie interesuje mnie na czym on jeździ. Ja osobiście wolę na gazie 40%, a najlepiej na gazie z PKWN. Poza nawiasem, każdemu zdarza się zrobić byka i dużo jest ich na forum i nie gniewaj się że Twój akurat wpadł mnie w oko, ale tak rzucał się w oczy, że nie można pominąć było jego milczeniem. Nikt nie jest nieomylny. Bez urazy. Pozdrawiam. (........)
|
|
SMSa nie mogłeś wysłać? Mało śmieci na forum?
|
|
Rasiak - człowiek który zatrzymał Polskę. :P
|
|
ręce mi wczoraj opadły. Awans - awansem. Ale normalnie jako pierwszy powiem!! - Wyp***lić {hmmmm} trenera. Nic nie umiemy. W skali 0-6 Noty: bramkarz - 5 obrona - 0 pomoc - 0 atak - 3 Frankowski jak zwyikle w tej skali co najmniej 5 macie inne propozycje ??
|
|
NeoZdrada ? nar
|
|
firma-podróba
|
|
Chyba nie powinienem pić wiecej ;/ . Zapomniałem dodać ze fotka zrobiona w NY dokłądnie Copiague na Long Island. Pozdr.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |