Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarosław Kaczyński ma problemy z ukochaną, wybranką swego serca :) |
do karoliny ok. ale tam wyzej ktos napisal ze jestes pani fotograf mi sie nie podoba i tyle nic ciekawego zeby mi sie podobalo to musi byc ciekawe a na nim nic widze takiego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarosław Kaczyński ma problemy z ukochaną, wybranką swego serca :) |
enya cześć coo, za późno zajechałaś na miejsce i już wszystke wyzbierane? ;p
|
|
on tylko zażartował , daj spokój :) nie wolno aż tak bardzo czepiać się do słów . Owszem może to nie jest najlepsze zdjęcie ale zapewniam Cię że mam też parę dobrych zdjęć. A wzięłam udział w konkursie nie dlatego bo uważam się za wielkiego fotografa tylko nigdy w życiu nic nie wygrałam i chciałam zaryzykować bo nic mnie to nie kosztuje :)
|
|
Andy C szuka powodu żeby się przyczepić, a nie jest nawet w temacie :D żart mimo, że stary, to całkiem daje radę z tego co widać :D
|
|
algeroth & enya Musimy się wybrać kiedyś na grzyby z całą Bandą ;) hehe
|
|
Jest duzo mozliwosci. W night club-ie,na tacy ksiedza,u tirowek (ssakow lesnych)przy trasie,a najlepiej rozmienia sie u babci (dajesz 50 a odbierasz 150) po drobnemu.
|
|
monikachrzan nie rozmieniaj się na drobne:) Weź ścierę po przeganiaj czeczenów spod hacjendy to wartość posesyji może wzrośnie:)
|
|
Biega z dziecmi o osiedlu. Jest bardzo towarzyski.
|
|
Jak możesz byc zadowolona z lekarza do którego chodzisz cały czas.Dobry lekarz to taki do którego pójdziesz pare razy i basta,bo cię wyleczył. W Łomży lekarze są co najwyżej przeciętni,dlatego jeśli się udajecie do nich to tylko z przeciętnymi problemami,poważne problemy których wam nie życzę to trzeba zwiedzić Lublin,Katowice,Łódż,może stolica.Mówię z doświadczenia.
|
|
Nelli ładny pies:) Widzę ze starałaś się wkleić zdjęcie na forum, nie udało Ci się z tego powodu że ten link jest do zamieszczania na strony , zawsze korzystaj z tej opcji IMG Code for Forums & Message Boards to jest 2 pozycja na tej stronie, > < teraz możesz swobodnie umieścić linka:)
|
|
moze do kuraka?
|
|
Algi ja Ci obiecuje, że kiedyś w drodze do lasu Ci pobudkę telefonem zrobie :P Także radzę wylączać dźwięk zwłaszcza jak będziesz mial na rano do pracy hihi...
|
|
Nie rozumiem Waszego oburzenia. Moja córeczka ma aktualnie 2 latka i zastanawiam sie w jakim wieku przekłuc jej uszy. Mi tez sie wydaje ze jak bedzie wieksza i sama bedzie chciala. Bylam ciekawa Waszego zdania a takie pierdolstwa jak niektorzy z Was pisza to zachowajcie dla siebie:)
|
|
prymitywie siwy kazdy wie ze tirowka to ssak lesny po co ci napwias? debilu? Gdzie rozmienię pieniądze? Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 29-07-11 11:17 Jest duzo mozliwosci. W night club-ie,na tacy ksiedza,u tirowek (ssakow lesnych)przy trasie,a najlepiej rozmienia sie u babci (dajesz 50 a odbierasz 150) po drobnemu
|
|
zartowal nie zartowal nieistotne nie nadajesz sie
|
|
maly a jak twoj nabial?sie ma? gdzie go zawiozles?do ktorej mleczarni?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |