Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego odwoluja B. Szydlo . |
algeroth U mnie dzisiaj już trzeci raz wyłączyli ;] Ktoś się bawi włącznikami ;) hehe Jak jeszcze raz tak będzie to nie ręczę za siebie ;) http://demotywatory.pl/2007473/Jak-mnie-jeszcze-raz-kopnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego odwoluja B. Szydlo . |
rayben Witaj Rayben :):):) Że mnie to ominęło ;( Mam nadzieję ,że dzisiaj rozpocznę weekend ;) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
kalisonki, a coś się kroi na dziś? :D bo ja to tak siłą rozpędu chętnie kontynuowałbym weekend ;)
|
|
rayben Dam znać jak coś będę wiedzieć ;)
|
|
KTÓRĄ KOCHASZ.
|
|
do eddie ja ciebie moge wrzucic do kosza na smieci juz teraz .dziekuje za uwage.
|
|
Jedzie ktoś może w niedziele własnym samochodem do Niemiec z kim mógłbym się zabrać?
|
|
Virginia My się spotykamy często :) Nic straconego , napisz do mnie jak masz ochotę nas poznać :) dziadkakalesony@o2.pl enya Witaj Enya :):):) Gdzie byłaś ?
|
|
ok ale ja na twoim miejscu dala bym zdjecia jak juz bym je umiala robic a nie w trakcie uczenia bo to kompromitacja i tyle. na ten temat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |