Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto rządzi Polską? |
kiler, deagostino, adamus - stawiacie piwo za wykrakanie! :) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto rządzi Polską? |
Nie no jasne, ze Cie rozumiem i to bardzo dobrze. Ale mozna by powiazac spotkanie, np. auta kultowe+VW+auta tuningowane. Koncepcja wedlug mnie jest ciekawa, ale tylko na jeden raz. Na jednym placu mozna by pomiescic historie i nowoczesnosc. Pozdro. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Termin najbliższego spotkania został już ustalony. Wszystkie informacje znajdują się na stronie Klubu w dziale "Gdzie i kiedy". ----------> www.clublomza.republika.pl <---------- Jak chcesz wejść na stronke kliknij w klubowy baner Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Ferrari Enzo to koszt 660 000 Euro czemu go tu nie ma?
|
|
http://www.oke.lomza.com/aktualnosci/matura2005/wyniki/pliki/m_lomza.pdf Milej lektury :)
|
|
kolor-tencza
|
|
Drogi Vladzie. "Perpsektywa" (jak to ładnie napisałeś) i ŁSM właczyły już ogrzewanie. W moich grzejnikach rzeczywiście zauważyłam cyrkulację ciepłej wody - wieczorem. Aby to stwierdzić nie musiałam się natomiast do nich przytulać. Nie jest moja psją przytulanie się do przypadkowych przedmiotów bądź osób. Fakt: było zimno. Fakt: jest ciepło. Co do sprawy mojej awersji do ŁSM - jest ona całkiem zasłuzona. Toleruje w administracji spółdzielni tylko jednego urzędnika. Którego tym samym pozdrawiam. :))
|
|
a ja pisałem że będzie 2:1 2:0 ;) widzicie mogliście obstawić troszke kaski na STS-ach i byście grosza jakiegoś mieli :P Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
tęcza - marzenie
|
|
spódnica maxi ? hehe o to zapyytajmy panie :)
|
|
do zakrycia krzywych nóg , jak mam zgrabne to chodze w mini:-) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Bóg--------->Dobro
|
|
G... prawda. Ciało było całe poobijane i była dziura w klatce piersiowej po kosie. Prąd go poraził???? to chyba jakiś ch...owy prąd musiał być. Zreszto po co poszedł na te tory?
|
|
Dobro---Biel
|
|
DOBRO - PAMIĘĆ KONIEC TEMATU
|
|
**** NA TO BRAMKĘ. W piłce liczą sie 3 punkty. A co do meczu to polacy grani jakby ktoś im worki piasku do jaj przywiązał.
|
|
faktycznie dziś aż mnie zatkało, kiedy dwukrotnie przejechałem od armii czerwonej do mazowieckiej (knajpy) bez zatrzymywania !!
|
|
A cóż to Maćku takie garderobiane wątki z filozoficznym podtekstem zakładasz? Jeden o mini - ten bardziej mi się podoba:), drugi o maxi. Czyżby jesienna nostalgia Cię dopadła? Swoją drogą, mi też żal tych spódniczek, które jesienią ustąpiły dżinsom. Ale wrócą na wiosnę, już za pół roku:) P.S. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin tobie i Allince.
|
|
Zależy w którym miejscu trzymasz ten pion:) Ja też już od dawna nie jestem nastolatkiem, ale na widok fajnej spódniczki... hm.
|
|
Ja mam taki sam problem. Skrzynka zapchana spamem (no bo jak to nazwać?). Ktoś mógłby usunąć ten temat.
|
|
niedlatego to nie ma nic wspulnego z ich losem
|
|
peter ale co ty mówisz..jakich westchnień jakich pobłażliwości? Ja nie widziałam, żeby jakikolwiek uczeń wymagał tego od nauczyciela. A nauka w naszym kraju jest podobno bezpłatna prawda? W prywatnych szkołach się płaci ale w państwowych to o ile wiem nie ma takiego obowiązku. I jak ktoś się nie chce uczyć to nawet przymus płacenia nie wiadomo jakich sum go nie zmobilizuje.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |