Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stronniczy jak Tusk. Dlaczego Bruksela to akceptuje? |
Świat Elektroniki na Giełczyńskiej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stronniczy jak Tusk. Dlaczego Bruksela to akceptuje? |
antek Gdy wszystko dla Ciebie za małe, za krótkie Swój rozmiar zmień i zostań krasnoludkiem Bo gdy się mało do podziału ma Zmniejsza się ludzi i muzyczka gra Małe jest piękne, każdy z nas to wie Ale w szufladzie nastroje są duszne ;) Więc łączmy się, bo będzie źle, hej ho, hej ho, hej ho ;) rudy błazen z druhem
|
|
Przyjedz,poloz mi w dloniach a powiem Ci co i jak(nie robie wydruku). SIWYSIWY Najlepszy mammograf choc tylko amator
|
|
starałem się na bieżąco was wszystkich wyczytać trochę szkoda bo temat jest super i wielu tu fachowców pisze najwięcej Donald się wypowiedział i przyznał że on na tym interesie zarabie i stara się chronić ceny ale niektórzy nie co pózniej się dołączyli do pisania niewyczytali wszystkich wypowiedzi ja pisałem że ceny będą spadać bo bum na działki przemija i ceny nareszcie wychamowały działek a domy spadają na początku był temat tego 30 letniego domy w szeregówce-za350 i tu dyskusja czy warto -napewno nie-moim zdaniem max-220 a i panie zaczeły wchodzić w temat mocno fantaziowały bo pisały o nowych domach jaki koszt wszystkiego ale to nowy dom i taki jak chcesz żeby wyglądał jak ktoś taki dom remontuje to chce zakryć grzyba który po 2 latach wyjdzie i remont prawdziwy będzie porządnie kosztowa także brzeczyszczykiewicz ma racje co do ceny
|
|
Nie znam osobiscie.Na Wyszynskiego swietnie ,naprawisz' zabki u Jakubowskiej lub Wroblewskiej.Gabinety maja obok siebie.Telefony Jakubowska 086 2190321 Wroblewska 086 2182131 Osobiscie chodze do Jakubowskij juz 8 lat i jestem bardzo zadowolony ale slyszalem ze i druga ma bdb opinie.
|
|
rayben Witaj Rayben :):):) Napiętnowana jestem marzeniami ,stąd ten temat :)
|
|
czarnasukaczarna czy tam wyliniała pantero fajniutki masz celulicik na dupce
|
|
Ponoć nawet banery na stronie były, ale jak się używa wtyczek do blokowania reklam to można jakieś imprezy przegapić, też bym nic nie wiedział, gdyby mi nie powiedzieli ;)
|
|
Dobrze ze komp nie wydaje woni,bo dopiero by ludziska poczuli na forum jak wali ci z ryja,jak konioju z kija! Moglem sie kiedys przekonac podczas dyskusji. Do tego,ty nawet na ,flecie' nie umiesz pozadnie zagrac!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |