Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ewa Kopacz: „Donald Tusk to prawdziwy patriota”. Donald Tusk: „Polskość to nienormalność”! |
zmeczony z podróży byłem ... bardzo załuje ale nie bylem .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ewa Kopacz: „Donald Tusk to prawdziwy patriota”. Donald Tusk: „Polskość to nienormalność”! |
dokladnie na sikorskiego u Pana Tlumika :P
|
|
Re: Ewa Kopacz: „Donald Tusk to prawdziwy patriota”. Donald Tusk: „Polskość to nienormalność”! |
ehh i co ja mam do tej pory chodzić jak na szpilkach? ;o jestem zniesmaczona; p
|
|
robciu Robcio ,kto by nie chciał ;) hehehe Pewnie ,że miło , ale mi to nie grozi ;) hahaha
|
|
CHRZCINY Autor: P.A. (---.opera-mini.net) Data: 28-07-11 08:53 z reguly na chrzest to poza chrzestnymi prezentow sie nie kupowalo :) ewentualnie jakas ksiazeczka "pamiatka chrztu" i duzy bialy mis bylby milym prezentem, ktory za pare lat dziecko chociaz zobaczy, bo poki co za wiele nie rozumie, tak mysle misia na chrzciny hahhahaha za pare lat mole go zjedza hahahha
|
|
a powiedz jak wrazenia ? :)
|
|
ze mi zazdroscisz nie zazdrosny bo ty jak wiekszosc ludzi na podlasiu pewnie nie wygladasz ciekawie:-)
|
|
jak już pisałem bez dowodów nie istniejesz, ja na potwierdzenie mam mnóstwo przykładów, dziesiątki portali z allegro na czele, wiadomo że ceny zawsze o kilka procent są spuszczane, ale to niczego nie zmienia, ty zaś nie możesz nic udowodnić i upierasz się jak małe dziecko... ceny domów Ostro zawyżone? bo masz takie widzi mi sie? to się nazywa niewidzialna ręka rynku...
|
|
darkwarez Witamy ,witamy Darkwarez :):):) Miło nam :) Czasami lepiej mniej wiedzieć i żyć spokojnie ;) To tak a propos Twojego podpisu ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |